ONNI EI HYMYILLYT LOPPUUN SAAKKA

20.12.2014

Boris Verbugge teki kolmannessa Retron ottelussaan kolmannen maalinsa.
Kim Kauppinen osui tänään vain tolppiin.

FC OPA:n RetroStars oli tositoimissa ja päätyi rakkaan kilpakumppaninsa, FC Piuha, kanssa tasatulokseen 1-1.

Ottelu alkoi Retron osalta mallikkaasti. Ensimmäisestä hyökkäyksestä tolppaan ja ennen kuin oli yhtään vaihtoa tehty, oli hukattu jo kosolti muitakin paikkoja. Näihin kahteen ensimmäiseen minuuttiin kulminoitui myös koko ottelun lopputulos. Jos et itse tee niin kaveri tekee.

Ottelun käsikirjoitus oli tehty, kuka sen sitten olikaan tehnyt, mahdollisimman jännittäväksi. Piuha vyörytti ja sai aikaan mallikkaita laukauksia, jotka blokattiin tai kentän paras pelaaja Jarkko Sankala maalillaan torjui. Sitten Retro iski vastahyökkäyksistä.

Näin mentiin tasatilanteessa, kunnes Jerry Öhman vapautti Boris Verbruggen maalintekoon ajassa 17.49.

Toinen puoliaika mentiin aivan saman käsikirjoituksen mukaan. Ja sehän se Retron vaihtopenkin takana harmittikin. Kim Kauppinen osui ensimmäisen minuutin tolppalaukauksen jälkeen vielä toisenkin kerran tolppaan. Kari Mikkola pääsi pariinkin kertaan kokeilemaan Piuhan maalilla olleen Harri Korpelan näppien pitävyyttä. tekopaikkoihin pääsi useampikin pelaaja, mutta enempää ei ollut tarjolla.

Peli huipentui sitten kuten niin usein futsalissa viimeisten sekuntien aikana. Vain kolme sekuntia oli pelikellossa jäljellä kun Piuhan hahmoksi nousi maalivahti Harri Korpela. Ruuhkan takaa ammuttu laukaus muutti suuntaa aivan pikkuisen Retron pelaajan jalasta ja pallo upposi maalin oikeaan alanurkkaan.

Maalin jälkeisestä aloituksesta Retro ei enää saanut laukausta aikaiseksi ja niin pisteet tasattiin.

Merkillepantavaa on Retron pelin kehittyminen. Kolme peliä on pelattu ja maaliero on miinuksella vain kolme maalia. Harmillisia nuo pienet häviöt mutta vielä harmillisempia ovat rökäletappiot.

Jouluna on koko joukkueella syytä syödä kinkkua maltillisesti, jotta joukkue on heti 3.1.2015 valmiina uuteen taistoon.