TRILLERI KÄÄNTYI OPA:N JUNNUILLE.

13.12.2014

FC OPA:n B-juniorit kohtasivat lauantain toisessa ottelussaan FC Kurenpojat. Pisteet jäivät Ouluun tuloksella 5-4 (2-0).

FC OPA joutui tekemään muutoksia päivän ensimmäisen ottelun kokoonpanoihin. Santeri Laatikainen säästeli suunnitellusti jalkojaan OLS:n sunnuntaiseen peliin ja Atte Raappana joutui jäämään pois ensimmäisessä pelissä tulleen polvivamman takia. Niinpä alkuperäisen suunnitelman mukaan maalivahdiski suunniteltu Miika Lamberg joutui kenttäpelaajaksi, jotta joukkue sai kaksi kentällistä. Onneksi joukkue osoitti osaavansa sopeutua uusiin tilanteisiin.

Ottelu alkoi tasaisena ja oli pitkään maaliton kunnes pari minuuttia ennen puoliajan peliajan täyttymistä Hannu Pirinen ja Atte Porvari veivät isäntäjoukkueen 2-0 johtoon.

Toinen puoliaika alkoi trillerin ensi tahdeilla. Kurenpojat kavensi kun vajaa kolme minuuttia toista puoliaikaa oli pelattu. Pari minuuttia siitä ja tilanne oli 3-1 kun Atte Porvari onnistui toisen kerran. Kurenpojat ei tästä lannistunut vaan kavensi jälleen.

Uudelleen kahden maalin johtoon FC OPA meni Niko Puumalaisen toimesta, mutta Kurenpojat kavensi jo minuutin päästä. Sitten tuli pahin mahdollinen tilanne kun peliaikaa oli jäljellä kaksi minuuttia ja kuusi sekuntia. Kurenpojat tasoitti pelin numeroihin 4-4.

Näin mentiin reilu minuutti. Sitten sinipaitojen tunnelmaa nostatti Niko Puumalainen toisella maalillaan, jonka syötti kuten ensimmäisenkin Nikon maalin Juhani Strid.

Nikon viimeisen minuutin maali takasi sen, että FC OPA:n joukkueiden otteluista lauantaina 13.12.2014 tuli yhteensä yhdeksän pistettä.