13.12.2014

Esa Juusola keräsi pisteet 1+1
Ilmassa teema jatkuu. Vuorossa Juha Soronen
Veljellistä kanssakäymistä Retu Värrin tapaan.
Voittajana on mukava olla. Ja vielä mukavampaa se on kun onnistuu hattutempussa.

FC OPA teki tuottoisan vierailun Kemiin ottaen pisteet FC Kemi Akatemialta luvuin 1-7 (1-3)

FC OPA saattoi esittää kauden parasta peliä lauantain päiväpelissä. Ainakin puolustuspeli oli parantunut merkittävästi kauden alusta.

Tahdit ottelulle löi FC OPA aloittamalla maalinteon neljän minuutin kohdalla. Jere Paalanen sai syötön Juho Sipilältä ja Jere käytti tilanteen loistavasti. Maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuuksia torjua kovaa laukausta.

Tämän jälkeen mentiin edelleen OPAn hallussa ja FC Kemi joutui rikkomaan kovin usein. Virhetili tuli Kemillä täyteen jo ajassa 12.32 ja seuraava virhe jo seitsemän sekunnin jälkeen. Pilkulle 10 metrin kohdalle asteli pallon kanssa Retu Värri, joka teki ensimmäisen osan hattutempustaan.

FC OPA:n kolmannen maalin teki Juha Soronen, joka teki maalin jo toisessa peräkkäisessä ottelussaan. Edellisessä pelissähän Juhalla oli maalipaikkoja melko reilusti, mutta vain yksi meni sisään. Nyt ei tarvinnut edes odottaa pelin viimeisille minuuteille!

FC Kemi kavensi Paavo Jokisen rankkarilla, jonka syy jäi ainakin sinipaidoille tuntemattomaksi.

Toinen puoliaika alkoi FC OPA:n hallinnalla ja maalitili kasvoi reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Retu hattutempun toinen osa oli valmiina.

Sitten mentiinkin ilman maaleja toista kymmentä minuuttia ja FC Kemi aloitti sen, mitä sen oli pakko tehdä jos halusi voiton ottelusta. Maalivahti pois ja viisi kenttäpelaajaa yrittämään maalia. OPAn nelikko peitti loistavasti ja iski kolme vastaiskumaalia. Maalivahti Jussi Seppä ei saanut tililleen nollapeliä, mutta saipahan yhden syöttöpisteen, joka on Jussille jo yhdestoista. Pieni yksityiskohta, mutta Jussi lähestyy vääjäämättömästi FC OPA:n  syöttötilastojen TOP-10 -listaa.

Valmentaja Kari Lindgren oli yhtä hymyä joukkueensa suorituksesta. Mikäpä siinä ollessa. Edustusjoukkue on parantanut juuri niitä osa-alueita, joita harjoitussaleissa on koetettu parantaa.