PYÖRREMYRSKY ISKI KEMIIN VOL. 1

13.12.2014

FC OPA:n b-juniorit veivät pisteet värikkäiden vaiheiden jälkeen FC Kemi Valkoiselta luvuin 5 - 7 (3-1)

Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, mutta FC OPA oli hieman aktiivisempi. Aktiivisuuden palkitsi Ilmari Kaarre Juhani Stridin syötöstä. Tämään jälkeen peli jatkui tasaisena, mutta pikku hiljaa ote siirtyi punapaitaisille kemiläisille.

FC Kemin kahden pelaajan prässi alkoi purra eivätkä sinipaitaiset osanneet sitä purkaa. Kemin hyvä ote palkittiin ja punapaidat menivät tauolle 3-1 johdossa. FC OPA käytti puoliajan tehokkaasti. Pelitapaa muutettiin ja muutokset toimivat. Pyörremyrsky alkoi heti ja kun 40 sekuntia oli pelattu tuli kavennus. Sitten tasoitus, johtomaali, johdon leventäminen jne. FC OPA teki viisi maalia 2 minuutin ja 30 sekunnin aikana.

Luulisi tällaisen pyöremyrskyn selättävän kenet tahansa. Mutta ei Kemiä. Niin vain punapaidat tulivat vielä maalin päähän ennen kuin loistavan ottelun pelannut Juhani Strid katkaisi FC Kemin takaa-ajon.

Voitto oli FC OPA:lle mannaa, sillä kemiläiset höykyttivät Pudasjärven turnauksessa sinipaitoja rumin lukemin.

Harjoittelu tuottaa tulosta ja harjoiteltuja asioita alettiin nähdä kentällä entistä enemmän. Peli on parantunut pelistä toiseen. Toivon mukaan suuntaus jatkuu.