Rasmus Karjalaisen tämä veto ei uponnut.
Ottelun koko kuva.
Jussi Seppä (ilmassa) torjui ottelun mallikkaasti.
4-0 Joonas Sohlo ja pallo yläkulmassa.

FC OPA palasi voittojen tielle kakkosen lauantaisessa ottelussa OsPa:a vastaan lukemin 8-2 (5-1).

Edellisestä ottelusta oli kulunut puolitoista viikkoa ja sen jälkeen joukkue oli harjoitellut erityisesti puolustuspelaamista. Harjoittelu oli tuottanut tulosta ja sinipaitainen isäntä piti vastustajansa irti maalipaikoista kahta takaiskua lukuun ottamatta.

Ottelu alkoi selkeällä FC OPA:n hallinnalla ja tulostaulun numeroita muuteltiin jo vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Ottelun paras pistemies Esa Juusola teki hallitun maalin Sakari Kiljanderin poikittaissyötöstä.

FC OPA oli kaikilla osa-aluilla vastustajaansa parempi. Niinpä tilanne 5-0 oli aivan oikeutettu 19 minuutin pelin jälkeen. Maalien tekijöinä Juusolan lisäksi olivat Kiljander, Värri, Sohlo vapaapotkusta ja Kiljander uudelleen 10 metrin rangaistuspotkusta.

Rasmus Karjalaisen tekemä tasoitus ruuhkan takaa oli puoliajan ainoa kauneusvirhe.

Toinen puoliaika alkoi OsPa:n kovalla painostuksella. Painostus oli enemmänkin innostunutta kuin organisoitua. Niinpä vaarallisimmat paikat tulivat lopulta FC OPA:lle. Retu Värrin toinen tulinen kärkkäri muutti kotijoukkueen maalisaldon kuuteen puolen tunnin kohdalla. Sitten Esa Juusola teki myös toisen maalinsa. Lopulta myös Juha Sorosella oli aihetta henkilökohtaiseen riemuun kun onnistuminen maalinteossa lopulta tapahtui useiden tilanteiden jälkeen.

Toinen puoliaika ei ollut laisinkaan samanlaista peliä kuin ensimmäinen. Ja kuin toisintona pääsi Rasmus Karjalainen jälleen tekemään viimeisen maalin ja päätösnumerot komealla volleylla.

Päivän ottelut muuttivat sarjataulukkoa tasaisemmaksi. FC Kemi Akatemia hävisi kärkipaikan JS Herculekselle ja Sanata Claus voitti HauPa:n. Viidellä kärkijoukkueella on kailla mahdollisuudet edelleen sarjan voittoon.