RUUHKAVIIKONLOPPU ALKOI MAALI-ILOITTELULLA

Retron avausmaali. Sampo Huusko tekijänä ja Boris Verbrugge (12) syöttäjänä.
Vanha kettu Esa Saajanto miettii miten laittaa kokemattomampia kahville.
Jerry Öhman pelasi hyvän pelin ja syötti yhden retron maaleista.
4-6 kavennus hymyilyttää sinipaitoja.

FC OPA RetroStars aloitti pelit perjantai-illan huumassa ja maaleja nähtiinkin OTP GT:n kanssa pelatussa ottelussa tasan kymmenen.

OTP:n vanhat pojat eivät olleet kovin paljon futsalia pelanneet mutta vanhoilla mestarismiehillä oli peliälyä heittää kentälle melkoinen määrä. Alku olikin murskaava, sillä jo ensimmäisestä hyökkäyksestä Esa Saajanto järjesti maalipaikan Pekka Ollikaiselle. Ollikainen viimeisteli 15 sekunnin kohdalla ensimmäisen osan hattutempustaan.

OTP Golden Team meni melko helposti 0-3 johtoon vajaan yhdeksän minuutin aikana. Tämän jälkeen Retro alkoi herätä ja peli tasaantui huomattavasti. Kun pelikello näytti aikaa 09.57 oli perinteinen kauden vähimmäistavoite saavutettu. Retron uusista pelaajista Boris Verbrugge syötti ja Sampo Huusko laittoi pallon maaliin.

Seitsemän minuuttia lisää ja sama kaksikko oli asialla uudelleen toisessa järjestyksessä.

Toinen puoliaika alkoi Retron osalta mukavasti kun Sami Sääksjärvi pääsi tuikkaamaan vasempaan alakulmaan tasoituksen.

Kaikki näytti hyvältä kunnes puolen tunnin tietämillä tuli Retrolle musta hetki. Parin minuutin aikana OTP GT iski kolmesti ja peli oli selvä. Hieman lohtua toi vielä Sampo Huuskon toinen maali, jonka tarjoili Jerry Öhman.

RetroStars aloitti kautensa lupaavasti sivuten maalinennätystään yhdessä pelissä. Seuraavakoitos on jo sunnuntaina Kempelehallissa, jossa vastaan asettuu Puolangan Pallo.