FC OPA:LLA ON RUUHKAINEN VIIKONLOPPU EDESSÄ

31.10.2014
Kolme päivää ja viisi peliä. Siinä viikonlopun ohjelma.

Tiiviin viikonlopun aloittaa RetroStars NalliSportissa perjantaina klo 20.00, jolloin joukkue kohtaa OTP:n vanhat pojat. Vanhat pojat ovat ottaneet nimekseen OTP:n lisäksi määreen Golden Star. Joukkueessa pelaa vanhoja pelureita, jotka voittivat aikoinaan OTP:lle A-junioreiden kultaa.

Retron toinen peli on sunnuntaina Kempelhallissa klo 13.00 alkaen, jolloin vastassa on vanha tuttu Puolanka. Puolangalta ei ollut joukkuetta mukana viime kaudella, mutta aikaisemmin on kohdattu usein.

RetroStars menetti viime kauden ykkösnyrkin kokonaan. Joonas Kauppinen on kriisinhallintatehtävissä Libanonissa, Toni Perälä muutti Helsinkiin, Mikko Rantala Tampereelle, Janne Yrjönheikki lopetti ja Sami Kauppinen parantelee polviaan. Tilalle on saatu kuitenkin hyviä korvaajia, joiden todellinen taso paljastuu vasta illalla.

Edustusjoukkue pelaa kaksi kertaa HauPaa vastaan. Ensimmäinen koitos on lauantaina Jatulissa kakkosen pelissä klo 14.30 ja toinen sunnuntaina Kempelehallissa Suomen cupin ottelussa klo 18.00 alkaen. Edustusjoukkueen avausottelu ei mennyt ihan putkeen ja siitä innostuneena joukkue on harjoitellut maalintekoa, joka ainakin harjoituksissa on onnistunut.

Kolmas joukkue, joka astelee kentälle on MetroStars eli reservijoukkue. Metro kohtaa lauantaina klo 16.15 KajHa:n Kempelehallissa.

Tervetuloa kaikkiin FC OPA:n otteluihin.

Aikaisemmat ottelut: HauPa, KajHa, PuolPa.