Paluun FC OPA:n siniseen paitaan tehnyt Niko Junkkari ja Jussi Seppä silmä tarkkana.
Liiankin tuttu tilanne. Pallo targetille ja haastetta puolustukselle.
Yhteinen intohimon kohde: Pallo.

AS Moon pöllytti FC OPA:a Raahen urheilutalolla luvuin 8-1 (3-1).

Hyvin sujuneiden harjoitusten jälkeen FC OPA:n edustusjoukkue joutui palaamaan tiukasti maanpinnalle Raahen vierailullaan. Lopputulos ei jätä mitään selittelyn varaa.

Kolme tekijää erotti joukkueet toisisataan. Nämä  olivat kovuus, tilannenopeus ja joukkuepelaaminen. Onneksi kaikkiin voi vaikuttaa harjoittelemalla. Neljäs erottava tekijä oli joukkueiden koheesio. AS Moon on pelannut pitkään samalla joukkueella ja se näkyi hienolla tavalla joukkueen pelaamisessa. Samaan aikaan FC OPA:n pelaajat hakivat toisiaan kun puolet pelaajista oli uusia viime kauteen verrattuna.

Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä vaikka ensimmäisen 10-minuuttisen aikana kotijoukkue pitikin enemmän palloa olivat todelliset maalipaikat FC OPA:lle 3-2. Kai Paakkarin viimeistelemän avausmaalin jälkeen ote siirtyi entistä enemmän isännille.

Kotijoukkueen hahmo oli tutusti targettina pelannut Marko Keinänen, joka syötti neljä maalia. Paljon huonommaksi ei jäänyt Kai Paakkarikaan hattutmepullaan +1 eli neljällä maalilla.

Vierailijoista on tietysti hankala nostaa ketään esille kuuden maalin tappio niskassaan, mutta ensimmäisellä puoliajalla Alireza Rasuli oli pirteä ilmestys. Ali on myös joukkueen uusia pelaajia eivätkä kaikki opetetut asiat ole vielä iskostuneet selkärankaan.

Seuraava ottelu onkin sitten jo sarjan avauspeli, johon on lähdettävä heikon kenraaliharjoituksen jälkeen kovalla asenteella.