Maalia yritettiin ja varjeltiin monen miehen voimin.
Tuomo Iinatti pelasi hyvän ottelun.
Janne Yrjönheikki oli  mukana kaikissa Retron maaleissa.
Janne Yrjönheikki oli mukana kaikissa Retron maaleissa.

FC OPA RetroStars palasi tutuille urille ottelussa HauPa 2:sta vastaan. Hyvästä taistelusta huolimatta pisteet jäivät puttaalaisille luvuin 3-5 (2-2).

Peliin  HauPa 2:sta vastaan lähdettäessä Retro oli hieman tukalassa tilanteessa sillä juoksuvoimasta puuttui maaleja tehtaillut, edellisessä ottelussa loukkaantunut Joonas Kauppinen, Thaimaassa lomaileva Toni Perälä ja Roomaan pyrähtänyt Samuel Waheeb. Sormi ei mennyt suuhun vaan pelattiin niillä korteilla, joita jako oli käteen antanut.

Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Pelin hallinta oli kyllä HauPa:lla, mutta maalitilanteita oli kummassakin päässä. Tälle ottelulle oli ominaista maalipuiden käyttö. Kumpikin joukkue osui maalien kehikkoihin noin neljä kertaa. Kolistelun ohessa tehtiin saman verran maaleja, joista ensimmäinen tuli inhottavasti ruuhkan takaa ja pääsi yllättämään loistavan ottelun pelanneen Valtteri Kairaluoman.

HauPa:n mentyä kahden maalin johtoon toi kapteenina toiminut Janne Yrjönheikki Retron mukaan taisteluun kahdella maalillaan. Toiseen maalin antoi syötön Sami Kauppinen, joka nousi samalla yksin Retron syöttäjätilaston kärkeen yhden kauden syötöissä.

Toisella puoliajalla HauPa 2:n nuorukaiset jaksoivat juosta ja Retro putosi vauhdista, ei paljon mutta sen verran, että tulostaululla oli kolmen maalin johto minuuttia ennen pelin päätöstä. Tulos ei kuitenkaan jäänyt lopulliseksi, sillä hurjan hässäkän ja monen yrityksen jälkeen Tapani Huhta pääsi tekemään kavennuksen. Syöttäjäksi merkittiin Janne Yrjönheikki.

Tapani Huhta tekee maaleja kuin kone. Jokaisella pelaamallaan kaudella Tapani on tehnyt yhden maalin paitsi toissa kaudella, jolloin jostain kumman syystä syntyi kaksi maalia.

Peli oli kauden 2013-2014 viimeinen. Retron pelisuorituksiin voidaan olla varsin tyytyväisiä. Ensimmäinen voitto, uusi maaliennätys, ensimmäinen peli jossa laskettiin yleisömäärä, yhdessäkään pelissä ei ollut pulaa pelaajien lukumäärästä ja hyvä ilme kaikissa peleissä. Kiitos kaikille pelaajille hienosta kaudesta. Seuraavaan kauteen on hyvä lähteä.

Kuvat: (C) 2014, Kari Väre