ILMASSA ON SUUREN URHEILUJUHLAN TUNTUA

25.1.2014


AS Moonia vastaan pelattiin kauden toiseksi tärkein ottelu. Jokohan tämä nousee astetta tärkeämmäksi, kun FC OPA haastaa futsalin Kakkosen Oulun lohkon kärkijoukkueen Terwaarit. Ottelu pelataan FC OPA:n isännöimänä Nallisportissa huomenna klo 12:30.

Ennen viimeistä puoltatoista pelaamatta olevaa kierrosta Kakkosen Oulun lohko on huipentumassa kolmen joukkueen taisteluun kahdesta jatkosarjan paikasta. JS Herculeksellakin on teoriassa mahdollisuus nousta kahden sakkiin, mutta se vaatisi käytännössä melkoisia urotekoja joukkueelta itseltään sekä FC OPA:n ja AS Moonin totaalista romahdusta.

Ilman näitäkin arvailuja tilanne kolmen kärjen kesken on kutkuttavan jännittävä. Terwaarit johtaa puhtaalla pelillä. Sen takana tulevat AS Moon, joka on hävinnyt sarjajohtajalle ja FC OPA, jonka tappio on tullut AS Moonille.

Pahimmassa tapauksessa kisa voi mennä maalieropeliksi, jossa AS Moon on vahvimmilla murskattuaan alkukaudesta Ajaxin levein lukemin. Raahelaisilla on tavoittamaton plus-luku 44. Terwaareilla maaliero on +23 ja FC OPA:lla +17. Sunnuntain menestysresepti on simppeli: voitto + maaleja, maaleja ja maaleja. Vain sen toteutuminen pitää haaveet jatkosta elossa.

FC OPA on sarjanousijana haastajan asemassa. Voitto vaatiikin sarjassa vuosia tahkonutta, kokenutta Terwaari-ryhmää vastaan onnistumisia kaikilla kentän osa-alueilla. Maalivahtien täytyy olla torjuntavireessä, puolustuspelin virheetöntä ja maalipaikat käytettävä hyväksi.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

 
FC OPA ja Terwaarit eivät ole kohdanneet aikaisemmin.