Heikki Ronakinen kuritti entistä seuraansa kolmella maalilla.
Henri Karppinen saalisti ottelussa tehot 3+2.
Riku Litmanen ja Joonas Sirén toteavat vaarallisen tilanteen menneen ohi.
Tomi Toukola oli tutun vahva.

Sunnuntai-illan viimeisessä futsal-pelissä varmistui FC OPA MetroStarsin voitto kolmosessa. Tuloksen sinetöi Real Oulun ja OuRen tasapeli ja MetroStarsin ottama reilu voitto AS Moon 2:sta luvuin 14-3 (9-1).

Peli alkoi MetroStarsin nopealla maalilla, jonka jälkeen pelailtiin Metron hallinnassa ilman maaleja kunnes reilun seitsemän minuutin kohdalla alkoivat padot murtua. Metro teki kuudessa minuutissa kahdeksan maalia ja peli oli pelattu.

Toinen puoliaika oli pelkkää kosmetiikkaa.

Metrolla olisi ollut paikkoja useaan lisämaaliin jos henkilökohtaisen ahnehtimisen sijasta olisi pelattu pelkästään joukkueelle. Eräs pelaajista puolusteli asiaa sanomalla, että syötöstä maalinteko on vaikeampaa, koska siinä pitää onnistua kaksi suoritusta peräkkäin: syöttö ja maalinteko. Siksipä onkin parempi yrittää vain koko ajan maalia.

Nyt tämä ideologia näkyi runsaana maalipaikkojen tuhlaamisena. Toivottavasti joukkue pelaa paremmin joukkueelle seuraavassa pelissään.

Hatunnoston ansaitsee vastustaja rumista lukemista huolimatta. AS Moon 2:n nuori joukkue ei missään vaiheessa lyönyt hanskoja naulaan vaan jatkoi omaa pelaamistaan. Joukkue sommitteli monta kaunista hyökkäystä, mutta fyysisesti ylivertainen vastustaja siirsi nuoret pelaajat helposti irti pallosta ratkaisupaikoissa.

Kuvat: (C) 2014, Kari Väre