TAKAISIN SORVIN ÄÄREEN

10.1.2014


Laiskureita laulattaa, hyräilee Lasse Mårtensson. Laulut on parasta lopettaa, sillä joulun sekä sen jälkeinen pyhäputki lomineen ja laiskotteluineen on jo ohi mennyttä. On aika palata töihin futsal-maton ääreen.

FC OPA:n joukkueilla on kiireinen viikonloppu. MetroStars on tulessa lauantaina FC Netsin lipun alla pelaavaa keminmaalaispalloilijoiden FC Nets/KemPa:aa vastaan Kempelehallissa klo 17:00 alkavassa ottelussa. Kun puolivälin krouvi on jo takana päin, MetroStars on vahva ehdokas nousijaksi. Se ei ole menettänyt neljässä ottelussa pistettäkään ja MetroStars on jo lyönyt pahimmat uhkaajansa. Nousun tiellä ei ole enää kuin oma tekeminen.

Edustusjoukkueen uusi vuosi käynnistyy OTP:n kohtaamisella. Ottelu pelataan OTP:n isännöidessä Nallisportissa sunnuntaina klo 18:30 alkaen.

FC OPA taistelee Kakkosen puolella jatkosarjan paikoista Terwaarien ja AS Moonin kanssa. Kolmikko on pelannut viisi ottelua, joista Terwaareilla on puhdas saldo mutta FC OPA:lla ja AS Moonilla yhdet tappiot. Maalierokisassa raahelaiset ovat omilla luvuillaan voitettuaan Ajax Sarkkirannan 24 maalilla, mutta FC OPA ja Terwaarit ovat rinta rinnan.

FC OPA:n viimeistelyharjoituksissa painotettiinkin kovasti maalipaikoissa onnistumisen tärkeyttä, jotta tärkeät kolme pistettä tulisi pistepussiin ja maaliero nousisi jonkin verran parempiin lukemiin. Tärkeää on myös pitää silmät tiukasti OTP:ssä eikä miettiä vielä tulevaa kärkikamppailua.

FC OPA:lla on otteluun iskukykyinen, mutta muutaman poissaolon vuoksi aikaisempaa tiiviimpi ryhmä. OTP:tä lähtee kaatamaan kahden kentällisen kokoinen joukkue.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

 
MetroStars ja FC Nets/KemPa eivät ole kohdanneet aikaisemmin.  

 

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

 
15.10.2011 Harjoitus FC OPA - OTP 2-6 (0-2)