ILMOITTAUTUMISET FUTSALIIN ON TEHTY

1.10.2013


FC OPA lähtee alkaviin sarjoihin kolmella joukkueella.

Edustusjoukkue on pelaa Pohjois-Suomen piirin kakkosessa, kun se voitti edelliskaudella kolmosen.

Uutena vanhana nimenä palloilukartalle palaa FCOPA MetroStars, joka pelaa tulevalla kaudella kolmosessa. Uuden joukkueen sijoittuminen suoraan kolmoseen mahdollistui, koska ylempänä olevien sarjojen joukkuemäärää kasvatettiin, osa viimekauden joukkueista ei jatkanut ja RetroStarsin yläpuolella olevista joukkeuista osa ei halunnut pelata ylemmällä sarjaportaalla. Näin FC OPA:lla ollut paikka osoitettiin MetroStarsille.

MetroStars koostuu lääketieteen opiskelijoista ja onpa mukana muutama valmiskin lääkäri. Ilman yhteyksiä FC OPA:an joukkue ei kuitenkaan ole sillä ainakin Janne Keränen ja Henri Karppinen ovat aikaisemmin pelanneet seuran riveissä. Lisäksi joukkueessa on pelaajia, jotka ovat olleet vastustajan puolella aikaisemmissa kohtaamisissa. Niinpä uusi MetroStars on tuttu tai ainakin puolituttu joukkue.

RetroStars pelaa siis nelosessa kuten edelliselläkin kaudella. RetroStars olisi tehnyt eräänlaista palloiluhistoriaa, jos se olisi nostettu kolmoseen. Se olisi ollut jo toinen sarjanousu ilman yhtään voitettua peliä. Ehkä tällaisen historian tekemisen sijasta on parempi keskittyä hakemaan niitä ensimmisiä pisteitä.