NOUSU TÄHTÄIMESSÄ

9.2.2013


Kolmosen ratkaiseva päätösturnaus pelataan Kempelehallissa huomenna. Sekä nousuun että putoamiseen johtavat sijoitukset ovat yhä avoinna. FC OPA kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan Ylirantajengin ja Real Oulun. Taistot alkavat klo 14:00 ja 17:00.

FC OPA johtaa Kolmosta 13 pisteellä. OsPa tulee toisena pisteen päässä ja seuraavat nousun havittelijat ovat yhdeksässä pisteessä. Jos nousua ei ole tarjolla, luvassa on taistelu sarjapaikasta. Sen verran tasainen ja kahtiajakautunut Kolmonen on. Tiukimmin paikastaan  joutuvat pelaamaan Ylirantajengi, OuRe ja OuJK.

FC OPA tarvitsee varmaan nousuun yhden voiton. Yksi neljästä kandidaatista saattaa olla jo pelattu pois, jos OsPa on voittanut KajHa:n klo 13:00 alkavassa ottelussa.

Sarjataulukon tuijottaminen on kuitenkin toissijaista, sillä FC OPA:n tavoitteena ja vakaana aikomuksena on nousu ilman merkintöjä tappiosarakkeeseen. Vaikka peli olisikin selvä ensimmäisen ottelun jälkeen, ei jälkimmäistä lyödä läskiksi.

FC OPA pelaa viimeiset ottelunsa viime ajoilta tutuksi tulleella kokoonpanolla, joka on pieni mutta toimiva. Joukkue on supistunut jonkin verran, kun jalkapallosopimukset ovat pakottaneet joitakin pelaajia luopumaan futsalin peluusta.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

Ylirantajengi

     
ei kohtaamisia    

Real Oulu

     
22.01.2006 Nelonen Real Oulu - FC OPA 2-1 (x-x)