FUTSALISSA KÄRKIKAMPPAILU

12.1.2013


Futsal-kausi piirisarjoissa etenee vääjäämättä kohti loppuaan. Edessä on parittoman ottelumäärän sarjassa pakollinen yhden pelin turnaus. Ottelu on sitäkin kovempi ja tärkeämpi, kun kärkikamppailussa vastaan asettuu Kajaanin Haka. Peli pelataan Nallisportissa huomenna klo 13:00.

Nopealla vilkaisulla Kolmonen näyttää olevan kolmessa eri kerroksessa. Sarjaa kymmenellä pisteellä johtava FC OPA sekä pisteen päässä tulevat OsPa ja KajHa muodostavat kärkikolmikon.

Seuraavassa kolmikossa ovat kuuden pisteen HauPa ja Real Oulu sekä neljän pisteen OuRe, joka häilyen keikkuu myös alimpaan kerrokseen, jossa ovat vasta pisteen kasaan saaneet Ylirantajengi ja OuJK.

Kajaanin Haka on vastustajana pienoinen kysymysmerkki. Se on tähän mennessä pelannut sarjataulukon neljää huonointa vastaan ja hävinnyt niistä Oulun Reippaalle. KajHa:lla on myös samana päivänä jalkapallon harjoitusottelu Oulussa, joten sekin aiheuttaa pohdintaa.

Tuleeko jalkapallon myötä kolme kentällistä miehiä? Tuleeko jalkapallon takia junioripitoinen joukkue? Säästelläänkö voimia harjoitusottelua varten? Kaikki nämä varmasti tuovat omat pienet sävytteensä kärkikamppailuun.

FC OPA saanee kasaan parhaan mahdollisen kokoonpanonsa noin kahden kentällisen voimin. Joonas Pekkalaa ei tosin kentällä enää tällä kaudella nähdä. Siitä pitää sopimus Ykköseen huolen.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

 

12.02.2012 Nelonen FC OPA - KajHa 7-0 (2-0)