TUUMAUSTAUKO

28.12.2012

Kaikki ei mene kuin elokuvissa eikä tosielämässä kaikki toimi kuin se kuuluisa junan vessa. Kauden 2012 päätteeksi Pohjois-Suomen kolmosesta nousi Tervarit kakkoseen, onnea heille, ja HauPa putosi kolmoseen. Näinhän se jalkapallossa toimii eli sarjoissa joukkueet vaihtuvat.

Ongelmalliseksi tilanteen teki kuitenkin Rovaniemeläisen Santa Clausin rahojen loppuminen ja Palloliiton päätös olla antamatta sarjapaikkaa uudelle yhdistykselle. Tämän sijasta Palloliitto päätti antaa sarjapaikan Pohjois-Suomen kolmosen toiseksi sijoittuneelle joukkueelle eli OPS-junioreille.

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan uuden Santa Claus Arctic Circlen taustavoimat valittavat Palloliiton päätöksestä eli näin ollen sarjapaikkajako ei ole vielä lopullinen.

Tällä hetkellä oululaisten kakkosen - kolmosen sarjatasolla pelaamaan kykenevien pelaajien osalta pelipaikkojen haku on menossa. On hyvin luonnollista, että pelaaja haluaa pelata mahdollisimman korkealla sarjatasolla ja yrittäjiä on yleensä enemmän kuin pelipaikkoja.

Tämän vuoksi FC OPA pitää tuumaustauon harjoittelun suhteen. Uudelleen asiaan palataan tammikuun loppupuolella.  Silloin pitäisi sarjapaikkojen osalta olla ratkaisu selvillä ja pelaajienkin ajatukset omista pelipaikoistaan kirkastuneena.

Hyvää uutta vuotta kaikille jalkapallon ystäville!