JATKUUKO ENNÄTYSTEHTAILU?

15.12.2012


RetroStars on huomenna täyttyvän viimeisen puolentoista pelikauden aikana rikkonut omia ennätyksiään urakalla. Ryskyen ovat kaatuneet milloin maaliennätykset ja milloin kautta aikain parhaat tulokset sekä siinä sivussa jotkut muutkin enemmän tai vähemmän tärkeät ennätykset.

Viime turnauksessa toinen otteluista päättyi kautta aikain parhaaseen tulokseen 0-3 tappion kera. Paineet kasautuvat. Tästä ei ole enää pitkä matka siihen, että RetroStars ottaisi kolme ja puolivuotisen historiansa ensimmäiset pisteet. Ainakin näin käy, jos ennätyshihnan aikoo pitää suoltamassa uusia rekordeja.

Kynnys on ainakin korkea, sillä Nallisportissa huomenna pelattavassa turnauksessa vastaan asettuu FC Köyhät ja AS Moon/2.

Köyhät on hitusen verran tutumpi vastustaja edustusjoukkueelle, mutta RetroStars pääsi kokeilemaan joukkueen taitoja syksyllä pelatussa harjoitusottelussa. Vaikka kummankaan joukkueen pelimiehet eivät enää ihan pakasta vedettyjä ole, oli Köyhien pelisilmä tallella ja se vei ystävyyskamppailun 15-0.

AS Moon/2:n taidot nähtiin viime kaudella. Raahelaisten nuoret pojat olivat hentoja mutta niin vikkeliä ja pyörittelivät Retroa reilusti lukemin 16-1.

Pyöritys oli muidenkin kohdalla onnistunutta, sillä AS Moon/2 nousi Neloseen, mutta sarjojen yhdistämisen myötä voi vain todeta, että ympäri mennään ja yhteen tullaan. Taas ollaan vastakkain. Skouttaus on tosin jäänyt niin heikoksi, ettei ole pienintäkään hajua, ketä tällä kertaa kuu-ukkojen edustusasussa vastaan tulee.

Hyvin on joka tapauksessa kulkenut. AS Moon/2 kuuluu sarjan kolmen kärkeen, joka on voittanut kaikki ottelunsa. Avausturnauksessa raahelaiset kaatoivat FC Köyhät 8-3 ja FC Nets/2:n maalein 4-0.

FC Köyhät sen sijaan on Retron ja FC Piuhan tavoin ilman pisteitä. AS Moon/2:n lisäksi FC Köyhät on hävinnyt Herkku-Papoille 4-5.

RetroStarsin ottelut alkavat Nallisportissa klo 13:00 ja 16:00.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

FC Köyhät

     
03.11.2012 Harjoitus RetroStars - FC Köyhät 0-15 (0-8)

AS Moon/2

     
11.12.2011 Viitonen AS Moon/2 - RetroStars 16-1 (9-1)