TAIVAL SUOMEN CUPISSA KÄYNNISTYY

26.10.2012


FC OPA:n historian toinen Futsal Cupin ottelu pelataan huomenna. Vastaan asettuu sarjaporrasta ylempänä pelaava Ajax Sarkkiranta Nallisportissa klo 13:00 alkaen.

Cup-ottelu tarjoaa samanlaisen räjähtävän startin pelikauteen kuin vuosi sitten, jolloin FC OPA sai vastaansa AS Moonin. Raahelaisseura oli vahvempi ja pääsi sittemmin yrittämään jopa nousua Ykköseen.

Tälläkään kertaa vastus ei ole sen kevyempi. Ajax Sarkkiranta tiedetään yhdeksi Pohjois-Suomen piiritason vahvimmaksi lajiosaajaksi. Näyttönsä se on antanut tämän kauden Kakkosessa, jossa se on voittanut kaksi ensimmäistä peliään ja johtaa sarjaa.

FC OPA lähtee taistoon paremmin valmistautuneena kuin viimeksi. Alla on kuukauden treenit, mutta harjoitusotteluita ei ole ehditty pelata.

Lisäetua tuo yhteen hitsautuminen. Edustusjoukkueen kokoonpano ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta ja uutena nimenä joukossa on Joonas Sohlo, joka OTP:ssä vietetyn ajan ja välivuoden jälkeen palaa futsalissa kotimaisemiin.

Maalivahtitilanne aiheutti vielä alkuviikosta harmaita hiuksia, sillä sekä Jussi Seppä että Jarkko Fiskari ovat estyneitä pelaamaan lauantaina. Tuuraajaksi suostui Pasi Hilli, joka nähtiin jalkapallon puolella viime kesänä sekä Tervarit-j/OLS:n että FC OPA:n maalilla.

Huomisen ottelun voittajalle on luvassa todellinen haaste. Toisella kierroksella arpa valikoi vastustajaksi Ykkösessä pelaavan Lapuan Ponnistuksen.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

21.11.2011 Harjoitus Ajax Sarkkiranta - FC OPA 5-1 (2-1)