KEMIN KAUTTA JUHANNUKSEN VIETTOON

20.6.2012


FC OPA:n pelaajat joutuvat tyytymään tavallista lyhyempään juhannukseen, kun kalenterissa on vielä aatonaattona pelireissu Kemiin. FC Kemin isännöimä ottelu alkaa legendaarisella Sauvosaaren stadionin takakentällä klo 19:00.

Myöhäistyvä juhannuksen viettoon pääsy on sinänsä merkityksetön, sillä jo maanantaina odottaa tavallinen arki. Edessä on vielä kaksi ottelua ja lukemattomia määriä hikisiä treeniminuutteja ennen kuin varsinainen kesähuilahdus tulee vastaan.

Sarjan ensimmäinen kolmannes on ollut FC OPA:lle vaikea ja kärkikolmikko onkin pahimmassa tapauksessa jo yhdeksän pisteen karkumatkalla.

Eniten on kangerrellut hyökkäyspeli. Tehtyjen maalien määrä osoittaa kolmanneksi pienintä lukua sarjassa, mutta pelien sisältöä katsoessa maalipaikkojakin on ollut vähemmän kuin tavallisesti. Pisteitä ovat maksaneet myös omat hölmöilyt ja huono tuurikin, kuten viimeksi Spartakille kärsityssä tappiossa.

Spartakia vastaan pelattu ottelu piti olla kohtalon ottelu. Sitä se tavallaan olikin, mutta kun pelataan vain kahdeksan joukkueen kolminkertaista sarjaa, tulee keskinäisille otteluille isompi merkitys kuin laajemmassa sarjassa.

Mahdollisuuksia vielä on, mutta käytännössä se vaatii voitot Tervareista ja FC Kemistä sekä pärjäämistä muissakin otteluissa. Apuja tulee varmasti, mutta tämän päivän näkövinkkelistä katsoen puukko tulee olemaan kurkulla joka pelissä.

FC OPA:n kokoonpano on vielä osin avoinna, sillä mahdollisten farmiapujen nimet selvinnevät vasta tänä iltana pelattavan AC Oulu - RoPS -ottelun jälkeen. Joka tapauksessa maalivahtina pelannee Juho Keskinen.

AIKAISEMMAT OTTELUT

07.05.2011 Kolmonen FC-88 - FC OPA 1-4 (0-2)
23.07.2011 Kolmonen FC OPA - FC-88 0-0 (0-0)
02.05.2012 Kolmonen FC OPA - FC Kemi 1-1 (1-0)