50 JUSSI SEPPÄ: MAALIVAHTI KAINUUSTA

19.3.2012Kevään aikana harjoitusringin pelaajat esitellään napakoin paketein. Toisena esittelyvuorossa on jo neljättä kauttaan FC OPA:ssa aloitteleva kainuulaislähtöinen maalivahti Jussi Seppä.

Mikä on mieluisin pelipaikkasi?

- Maalivahti (Vastaus leveän hymyn ja ihmettelevän katseen jälkeen).

Millainen olet pelaajana?

- Rauhallinen. Loppuun asti yrittävä.

Missä olet aiemmin pelannut?

- KajHa, KaPePo, Spartak ja MetroStars

Kuinka vanha olet?

- 28 vuotta.

Oletko varattu?

- Ukkomies ja kolme lasta eli olen.

Mitä teet, kun et pelaa jalkapalloa?

- Teen töitä ja leikin lasten kanssa. Harrastuksia ovat hiihto talvella, penkkiurheilu ja lastenhoito.

Montako ottelua olet pelannut FC OPA:ssa?

- 4-5 edustusjoukkueessa ja olisikohan 17 MetroStarsissa (Oikea vastaus on 38, joista viisi edustuksessa ja 17 Metrossa sekä loput 16 harjoitusotteluissa).

Mikä on paras tai mieleenpainuvin muistosi uraltasi FC OPA:ssa?

- Kyllä se on kausi 2010, jolloin pääsin FC OPA:n Kakkosen joukkueen mukaan. En kuitenkaan pelannut yhtään peliä, kun takaristiside meni poikki harjoituspelissä. Hienoa, että pääsin taas mukaan viime kaudelle loukkaantumisen jälkeen.

Taustojen näkemys pelaajasta

- Jussi on erittäin nopeasti reagoiva maalivahti, joka on osoittanut kykynsä myös futsalissa. Kakkosmaalivahdin osa vaatii pelaajalta erityistä psyykkistä kestävyyttä, jotta jaksaa harjoitella tunnollisesti ja on valmiina astumaan kentälle, kun tilaisuus tulee. Jussi on hoitanut tämän osan loistavasti. Erityispiirteenä Jussi työskentelylle maalin suulla on hänen itsensäkin mainitsema loppuun asti yrittäminen, josta hyvänä esimerkkinä on nenän käyttäminen torjuntaan. Kaudella 2011 huoltajat hoitivat Jussin nenää harjoituksissa vähintään kerran kuukaudessa.

Pelaajakortti >>>