RETROSTARS KOHTAA SARJAKÄRJEN

18.2.2012


RetroStarsin loistava pelikausi päättyy huomenna yhden ottelun turnaukseen Oulunsalon palloiluhallissa. Retron kestävyydestä otetaan tosissaan mittaa, kun Neloseen nouseva ja  vielä ilman pistemenetyksiä oleva FC Nets/2 juoksee vastaan. Ottelu alkaa klo 15:00.

RetroStarsin kausi on tähän mennessä ollut menestys. Ihan jokaisessa ottelussa eivät ole ennätykset paukkuneet, mutta jokaisessa tämän kauden turnauksessa on jotain tilastoja maalailtu uusiksi. Näin tapahtuu myös huomenna. Päästettyjen maalien osalta - mihin lukemaan se sitten päätyykin - kirjataan uusi ja positiivinen ennätys Retron historiassa. 

Retron verkkoa on heilutettu kuudessa ottelussa 73 kertaa. Viime kaudella vastaava määrä oli 136, joten ellei FC Nets/2 osu 64 kertaa, tehdään huomisessa ottelussa jälleen ennätys.

Edellinen ennätys tehtiin kahdeksassa ottelussa. Nyt niitä pelataan seitsemän. Keskiarvotuloksenkin uusi ennätys syntyy, jos päästetyt maalit jäävät 118:aan.

Uuteen ennätykseen on mahdollisuus myös tehtyjen maalien puolella. Vastustajan maaliverkko on heilunut tähän mennessä yhdeksästi, mikä on jo uusi ennätys. Retron onnistuessa edes kerran FC Netsiä vastaan, tehdään tälläkin saralla historiaa.

Vaikka sarja päättyy huomiseen otteluun, saattaa RetroStars esiintyä (mielikuvitus)kannattajilleen jatkossakin. Joukkueessa on nykyisellään erittäin peli-intoisia jäseniä, joiden iloksi on jo kalasteltu muutamia ystävyysotteluvastustajia.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

ei kohtaamisia