RETROSTARSIN TURNAUS PÄÄTTÄÄ PELIVUODEN

10.12.2011


Vuodesta 2011 on jäljellä enää kaksi RetroStarsin ottelua seuraavassa futsalin Viitosen turnauksessa. Sen jälkeen alkaa hiljentyminen joulun viettoon ennen kuin futsal-kausi jatkuu ja uusi jalkapallokausi alkaa - molemmat tammikuun puolella.

RetroStars kohtaa sunnuntaisessa turnauksessa AS Moonin 2-joukkueen ja Puolangan Pallo-80:n klo 14:00 ja 17:00 alkavissa otteluissa. Turnauspaikkana toimii Kempelehalli.

Kumpikin joukkue on uusi tuttavuus Retron lyhyessä pelihistoriassa. Puolangan Pallo-80 on täysin tuntematon suuruus, josta ei ole minkäänlaisia taustatietoja edes pelipaidan värin osalta.

Kontakti raahelaiseen AS Moon/2:eenkin perustuu pelkästään lyhyeen näköhavaintoon edellisen turnauksen ottelusta lähdettäessä. Ainakin silloin AS Moon/2 näytti olevan koostunut nuorista pojista - vikkelistä mutta hennoista.

RetroStarsin puolustus perustuukin moonilaisia vastaan pitkälti lihav..ksiston hyväksikäyttöön. Kempelehallikin asettaa omat haasteensa Retron taktiikkaan. Areenan pelialue on selvästi isoin, minkä vuoksi varsinkin hyökkäyspelissä voimia on jaettava järkevästi.

Tällä hetkellä AS Moon/2 on sijoittunut kolmikosta parhaiten. Se pelasi edellisessä turnauksessa vain yhden ottelun voitettuaan LaFK:n 5-1. Puolangan Pallo on iskuetäisyydellä, sillä se pelasi Herkku-Pappojen kanssa tasan ja hävisi sarjaa johtavalle FC Nets/2:lle.

RetroStarsin kausi on alkanut vahvan myötätuulen puhaltaessa. Avausturnaus päättyi kahteen ennätystulokseen ja siinä ohessa syntyi myös tehtyjen maalien ennätystä sivuava luku. Joukkueen paras tulos kirjataan nyt lukemin 3-9.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

AS Moon/2

   
ei kohtaamisia 

PuolPa

   
ei kohtaamisia