JOUKKUE VALMIS SARJAKAUDEN AVAUKSEEN

12.11.2011


FC OPA:n kausi futsalin Nelosessa käynnistyy huomenna kahdella ottelulla. FC OPA kohtaa vanhan tutun Inter Välivainion sekä Pattijoen Tempauksen peräkkäin klo 14:00 ja 15:00 alkavissa otteluissa. Tämän kertaisen turnauksen pelipaikkana toimii Kempelehalli.

FC OPA on valmistautunut sisäkauteen paremmin kuin koskaan. Joukkueelle on hankittu oikea valmentaja ja ensimmäistä kertaa myös harjoituksiakin on pidetty. FC OPA osallistui myös Suomen Cupiin ja pelasi ennen varsinaisen kilpailukauden alkua myös kolme harjoitusottelua.

Kakkosen joukkueet olivat varsinkin hyökkäyskalustolle liian kovia vastustajia ja FC OPA joutui tunnustamaan cupissa AS Moonin (1-5) sekä harjoituspelissä OTP:n (2-6) paremmakseen. Sen sijaan muissa harjoitusotteluissa tuli voittoja niin Kolmosessa pelaavasta HauPa/2:sta (6-2) kuin oman sarjan OuJK:stakin (5-2).

FC OPA:n joukkue on kokenut melkoisia muutoksia. Viime kauden nimetystä kokoonpanosta seitsemän pelaajaa on poissa. Yhtä monta pelimiestä on jäänyt rungoksi. Heistä kokeneimpina ykkösniminä mainittakoot maalivahti Jarkko Fiskari sekä kenttäpelaajat Juha-Matti Huovinen, Sami Hyvärinen, Mika Koski ja Janne Yrjönheikki.

FC OPA on saanut tilalle peräti yhdeksän uutta pelaajaa. Viime kaudella futsalin sarjatoiminnassa ovat olleet mukana Mikko Rantala, joka tulee kuopatusta MetroStarsista, sekä Jori Lås, jonka viime kauden seura oli OsPa. Muita uusia hankintoja ovat mm. Joni Aitto-oja, Joonas Pekkala, Miikka Reijonen, Johannes Väisänen ja Kalle Väisänen. Jussi Seppä palaa maalitolppien väliin oltuaan polvileikkauksen jäljiltä vielä toipilaana viime talvena.

Nelosen sarjajärjestelmä ei ole muuttunut viime kaudesta. Sarjassa pelataan kahdeksan joukkueen kesken yksinkertainen sarja, jonka päätteeksi ylemmäksi nousee joko kaksi tai kolme parasta joukkuetta sen mukaan, nouseeko Pohjois-Suomen Kakkosen voittaja Ykköseen. Kaksi huonointa tippuu joka tapauksessa Viitoseen.

Viime kauden sarjasta ovat mukana FC OPA:n lisäksi enää FC Köyhät ja OsPa. IVFC, OuJK ja PaTe edustavat Kolmosesta tippuneita sekä KajHa ja Paavolan Kisa Viitosesta nousseita seuroja.

Vaihtuvuus on siis ollut jälleen kova, minkä vuoksi suosikkiasemaa on vaikea kenellekään myöntää. Viime kaudella niukasti Kolmosesta pudonnut PaTe ja Viitosen ylivoimaisesti voittanut KajHa tulevat varmasti olemaan vaikeita voitettavia.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

IVFC

   
ei kohtaamisia

PaTe

   
ei kohtaamisia