MUUTTUNEIN KASVOIN KAUDEN AVAUKSEEN

1.10.2011


FC OPA:n historiallinen, ensimmäinen ottelu futsalin Suomen Cupissa pelataan huomenna. Vastaan ensimmäisen kierroksen ottelussa asettuu kaksi sarjaporrasta ylempänä Kakkosessa pelaava raahelainen AS Moon. Ottelu alkaa komeissa Urheilutalon puitteissa klo 12:00. Voittaja isännöi toisella kierroksella Ajax Sarkkirantaa.

FC OPA lähtee otteluun uusin tuulin. Kunnia kaikille edellisille vetäjille mutta joukkueessa on pitkästä aikaa oikea lajivalmentaja ja ensimmäistä kertaa myös harjoitteluun on panostettu.

Uudet tuulet puhaltavat myös kokoonpanorintamalla. Cup-otteluun FC OPA saa täyden 12 pelaajan listan, jossa vanhoja pelaajia on mukana vain kourallinen. Loput ovat uusia tai palailevat tauon jälkeen futsal-parketille. Osa on tuttuja FC OPA:n paidasta jalkapallon puolelta.

Viime kauden joukkueesta cup-koitokseen ovat lähdössä ainoastaan Ilja Remes, Janne Yrjönheikki ja Juho Sassi. Vanhoista tutuista Jussi Seppä palaa loukkaantumisen vuoksi vietetyn välitalven jälkeen futsaliin ja Mikko Rantala vaihtaa futsal-toiminnan lopettavan MetroStarsin paidan FC OPA:n väreihin.

FC OPA:n jalkapallojoukkueesta tuttuja pelimiehiä ovat edellä mainittujen lisäksi Joonas Pekkala, mm. PoPa:ssa liigaa pelannut Jeferson Pires ja Johannes Väisänen. Samaan kategoriaan kuuluu myös Aleksi Kangas, joka tulee cup-otteluun lainamiehenä Oulun Tarmosta. Kokonaan uusia kasvoja ovat kempeleläisnuorukaiset Miikka Reijonen, Joni Aitto-oja ja Jori Lås.

Cup-otteluun osallistuvasta ryhmästä ainakin kymmenen pelaajaa ovat sellaisia, jotka pelaavat FC OPA:n hyväksi myös alkavan kauden sarjassa. Ylempään sarjaan tähyilevän Kankaan ja Sassin osalta tilanne on avoinna.

Cup-ottelusta puuttuvat toinen maalivahti Jarkko Fiskari ja vielä jalkapalloon keskittyvä Juha-Matti Huovinen. Jokunen lisänimi on paperilla, mutta myös heidän osaltaan tilanne on vielä auki.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

ei kohtaamisia