KAUDEN VIIMEINEN KOTIOTTELU

30.8.2011


FC OPA pelaa jo tässä vaiheessa kauden viimeisen kotiottelunsa kohtaamalla Oulun Tarmon. Ottelu pelataan Heinäpään nurmella huomenna klo 18:00.

Kotiotteluiden päättyminen kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä johtuu isännyysvuorojen vaihtamisesta Herculeksen kanssa. Viimeisen kierroksen isännyys vaihdettiin, koska samalle viikonlopulle sattuu FC OPA:n järjestämä Kaleva-turnaus.

FC OPA ja OuTa lähtevät otteluun erilaisista lähtökohdista. FC OPA taistelee loppukauden otteluissa kunniasta. Tähtäimessä on tietysti sarjan kakkostila, mikäli KajHa sattuu sopivasti kompuroimaan. FC OPA voi samalla sekoittaa putoamispakkaa, sillä se kohtaa sarjapaikastaan taistelevia joukkueita loppukauden jokaisessa ottelussa.

Oulun Tarmo kuuluu näihin sarjapaikastaan taisteleviin. FC OPA:n viime kauden farmijoukkueella tilanne on vähintäänkin tukala. Se hävisi viimeksi elintärkeän kuuden pisteen kamppailun Herculekselle rumasti 0-8 ja putosi putoamisviivan alapuolelle. Ottelun lopputulokseen vaikutti OuTa:n ilmeinen pelaajapula, jonka myötä penkillä ei ollut vaihtopelaajia ja ykkösmaalivahtikin sukkuloi kenttäpelaajana.

Sarja- ja yleisen tilanteen ei pidä antaa hämätä. OuTa on tiukasti selkä seinää vasten ja yleensä sellaisessa paikassa nurkkaan ajetulta riittää vielä ylimääräisiä panoksia puristettavaksi. Toisaalta, jos FC OPA:n riveissä on liikaa rentoutta eikä asenne ole kohdallaan, voi helpostikin käydä köpelösti.

Erilaisista lähtökohdista huolimatta tämä ottelu ratkaistaan siis lähinnä mentaalipuolella, jonka höysteenä tulevat taitotasot ja onnistumiset kentällä. Kumpi pystyykään virittämään koneensa parempaan taistelutahtoon, poistuu kentältä voittajana.

AIKAISEMMAT OTTELUT

29.01.2006HarjoitusFC OPA - OuTa4-3 (0-0)
30.05.2007KolmonenFC OPA - OuTa5-1 (0-0)
01.08.2007KolmonenOuTa - FC OPA0-9 (0-4)
02.02.2008TurnausOuTa - FC OPA0-2 (0-0)
15.06.2011KolmonenOuTa - FC OPA0-2 (0-2)