KESÄHERKKUA KESÄPÖYDÄSSÄ

8.7.2011


FC OPA:n kausi jatkuu huomenna kotiotteluputken toisella pelillä. Vierailevana joukkueena on yksi neljästä paikallisvastustajasta JS Hercules. Ottelu alkaa Heinäpäässä klo 15:00.

Loppuviikko on ollut helteinen ja sääennuste lupaa lämpimän ilman jatkuvan myös vielä huomennakin. Lämpötilakäyrä on piirretty korkeimmilleen 29 asteeseen juuri ottelun alkamisajan kohdalla. Tukahduttavan kuuma helle on yksi osatekijä ottelussa eikä voi olla vaikuttamatta pelin kulkuun. Ainakaan tempon ei uskota nousevan korkeaksi, mikä yleensä pelaa sarjataulukossa alempana olevan joukkueen pussiin.

FC OPA on tällä hetkellä Kolmosessa toisena. Tappioita on kertynyt yksi sarjaa johtavalle AC Kajaanille, joka puolestaan on pelannut vain kerran tasan ja voittanut loput ottelut. JS Hercules on sarjan täydennysjoukkueena esiintynyt ihan mukiinmenevästi ja on puolivälin alapuolella kolme pistettä putoamisviivan turvallisemmalla puolella.

Herculeksen - kavereiden kesken Herkun - kokoonpanosta löytyy muutama tuttu nimi. Maalia vartioi Jarmo Kolivuori, joka jokunen vuosi sitten piipahti myös MetroStarsin riveissä. Edustusjoukkueessa itsensä tutuksi teki Timo Rautio, joka puki lainamiehenä FC OPA:n paidan päälleen Nelosessa kaudella 2006. 

Yksi vastustajan kolmesta parhaasta maalintekijästä Nathaniel Amos on käynyt FC OPA:n harjoituksissa ennen kuin löysi tiensä parin kauden ajaksi Kajaanin Hakaan. Valmentajana toimii nigerialainen Ladi Babalola, joka osalle FC OPA:n pelaajista on tuttu viime kaudelta farmiseurana toimineen OuTa:n luotsina.

FC OPA tulee Heinäpäähän hyvässä kuosissa. Viikko on harjoiteltu hyvin eivätkä isommat poissaolot rasita joukkuetta. Avauskokoonpanon miehistä ainoastaan Tomi Vainionpää on loukkaantuneiden kirjoissa. Pelikiellotkaan eivät rassaa, sillä FC OPA:lla on jopa harvinaisen vähän varoitettuja pelaajia. 

AIKAISEMMAT OTTELUT

17.12.2005HarjoitusFC OPA - JS Hercules4-6 (2-4)
20.06.2006Nelonen AFC OPA - JS Hercules4-1 (1-0)
05.09.2006Nelonen AJS Hercules - FC OPA0-4 (0-0)