FC OPA MUKANA KALOTTITAPAHTUMASSA

6.7.2011


Uudelleen henkiin herätetty Kalottiottelutapahtumien sarja huipentuu tänään, kun Pohjois-Suomen ja Norrbottenin U19 -joukkueet kohtaavat sekä pojissa että tytöissä. Samalla vietetään uudistuneen Raatin stadionin virallisia avajaisia, vaikka kolme Ykkösen peliä onkin ehditty jo pelata.

FC OPA on mukana kalottitapahtumassa kioskitoiminnan järjestäjänä. Muut järjestäjät ovat Oulun kaupunki ja SPL:n Pohjois-Suomen piiri. Yhteistyökumppaneina ovat mukana Leaf ja K-Supermarket Ruokahovi.

Virallinen osuus alkaa klo 18:00, jolloin Oulun kaupunki ja Suomen Palloliitto tuovat tervehdyksensä. Avauspuheiden perään piispa Samuel Salmi siunaa kentän, minkä jälkeen tyttöjen ottelu alkaa n. klo 18:20 ja poikien klo 20:35.

Poikien joukkue koostuu pääosin AC Oulun kirjoilla olevista pelaajista. Valmentajina toimivat Jukka Ikäläinen ja Ari Härkönen ovat valinneet kuusi ACO:n pelaajaa, joista Arttu Siira on farmisopimuksen puitteissa käynyt pelaamassa FC OPA:ssa. Muut pelaajat tulevat PS Kemistä (3), OLS:sta (2), RoPS:sta (2), TP-47:stä (2), AC Kajaanista (1) ja FC Santa Clausista (1).

Tyttöjen joukkueeseen eniten pelaajia on saanut mukaan VisanPallo - kuusi. ONS:n pelaajia on mukana neljä. Loput hajaantuvat Ajax Sarkkirannan, FC Lynxin, FC Wimman, HauPa:n ja RoPS:n kesken.