HAUTAJÄRVELLÄ JA REMEKSELLÄ YO-JUHLAT

4.6.2011


Koulujen päättäjäisiä vietettiin tänään ja päättäjäisten jälkipoltot ovat vielä nuorisolla edessä tänä iltana. FC OPA:n sikariporras pääsi tänäkin keväänä juhlistamaan valkolakkisia ja ammattiin valmistuvia pelaajiaan viime joulukuussa pidettyjen edellisten juhlien jatkoksi.

Tällä kertaa ovikello soi kahdessa osoitteessa, kun kaksihenkinen - puheenjohtaja Lauri Kauppisen ja urheilutoimenjohtaja Raine Pernun - muodostama iskuryhmä vieraili lakkinsa saaneiden luona. Pelaajistosta Matias Hautajärvi ja Ilja Remes kirjoittivat ylioppilaiksi Merikosken lukiosta.

Juhlahumun seassa oli hetki aikaa jutella myös pelaajien tulevaisuudesta. Kumpaakin odottaa astuminen armeijan harmaisiin jo heinäkuun saapumiserässä. Hautajärvellä on edessä Lapin Jääkäriprikaati Sodankylässä ja Remeksellä ilmatorjunta Rovaniemellä.

Jatko-opintojen suhteen mieli saattaa muuttua vielä matkan varrella, mutta ainakin tällä hetkellä Hautajärvi suunnittelee asepalveluksen jälkeen liiketalouden opintoja ja Remes miettii liikunnanohjaajan ammattia.

Opalaisista löytyy myös kolmaskin juhlija - Arttu Pehkonen. Hän valmistui LVI-asentajaksi Oulun Seudun Ammattiopiston Kaukovainion yksiköstä. Pehkonen päätti kuitenkin juhlia perhepiirissä.

FC OPA onnittelee ylioppilaaksi päässeitä ja ammattiin valmistuneita kautta maan!