TAPPIOTTOMIEN KOHTAAMINEN

23.5.2011


OPS-juniorit isännöi FC OPA:aa Heinäpään tekonurmella huomenna klo 18:00 alkavassa ottelussa. Kyseessä on kauden kolmannen sarjakierroksen viimeinen ottelu, jossa kaksi kolmesta vielä ilman tappioita olevasta joukkueesta kohtaa toisensa.

FC OPA:n kausi on alkanut odotettua positiivisemmin, kun se on ottanut kaksi voittoa vastustajistaan. Avausottelussa kaatui FC-88 vieraissa 4-1 ja ensimmäisessä kotiottelussa vajaa viisikymmentä katsojaa todisti KajHa:n tappiota maalein 2-1. OPS-juniorit puolestaan voitti omassa sarja-avauksessaan Spartakin maalein 1-0 ja tasasi sen jälkeen pisteen JS Herculeksen kanssa 2-2.

Näillä eväillä FC OPA on Kolmosessa ainoa ilman pistemenetyksiä oleva joukkue ja yltää sarjataulukossa toiseksi. Edellä on vain AC Kajaani, jolla on yksi piste ja yksi pelattu ottelu enemmän tilillään. AC Kajaani on sarjan kolmas tappioton joukkue. OPS-juniorien neljä pistettä riittää viidenteen tilaan, mikä on kohtuullinen suoritus muistaen tiedot vaikeasta loukkaantumistilanteesta.

Uutta aktuellia tietoa OPS-juniorien sairastuvan koosta ei ole, joten on tyytyminen vastustajan pelaajalistan tutkimiseen kokonaisuutena. Listalta löytyy jokunen FC OPA:llekin tuttu pelimies. Alakerran tai keskikentän pohjan voimahahmona ja koko joukkueen isähahmona häärii entinen OPA-toppari Aarne Hautajärvi. Toinen puolustuspelaaja Tuomo Pähtilä on pelannut aikoinaan MetroStarsissa.

OPS-junioreissa on myös kourallinen pelimiehiä, jotka käväisivät FC OPA:n ringissä, kun se yritti A-juniorijoukkueen perustamista.

FC OPA:n omat murheet pelaajarintamalla ovat vähenemään päin. Joukkue tulee otteluun todennäköisesti täydellä listalla, jota täydentää AC Oulun Joonas Pennanen. Merkittävimpiä muutoksia on Mikko Rantalan vapautuminen pelikiellosta.

AIKAISEMMAT OTTELUT

05.02.2011TurnausFC OPA - OPS-jun1-2 (1-1)