VIRPINIEMEN TURNAUS ALOITTAA VIIKONLOPUN

14.4.2011


FC OPA osallistuu perjantaina ja lauantaina Haukiputaan Pallon järjestämään turnaukseen, joka kantaa nimeä Virpiniemi Sport Cup. Ottelut pelataan Virpiniemen liikuntaopiston tekonurmella Haukiputaalla.

Turnaus on jaettu kahteen neljän joukkueen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkovoittajat kohtaavat finaalissa lauantaina klo 17:00. Ottelut ovat 2 x 30 min mittaisia.

FC OPA:n vastustajia ovat FC Nets ja HauPa/2, jotka ovat molemmat sarjaporrasta alempana Nelosessa, sekä ruotsalainen, sikäläisistä alasarjoista tuleva Öjeby IF. Toinen lohko muodostuu HauPa:sta, JS Herculeksesta, Oulun Jalkapalloklubista ja HauPa:n A-poikien joukkueesta.

FC OPA aloittaa turnauksen FC Netsiä vastaan perjantai-iltana klo 20:00. Lauantain ohjelmaan kuuluvat ainakin klo 10:00 alkava ottelu HauPa/2:sta vastaan ja klo 13:00 käynnistyvä ottelu Öjebytä vastaan.

Turnaus antaa FC OPA:lle hyvän mahdollisuuden testata muuttunutta miehistöä, ajaa pelitapaa sisään, hakea yhteistä säveltä ja tietenkin myös kokeilla eri pelipaikkoja.

Tuore farmisopimus tuo FC OPA:lle turnauskokoonpanoon toppari Ndukuku Alisonin, jota AC Oulun nokkamiehet haluavat vielä tarkkailla. Viime sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa oli mukana myös Daniel Owusu, mutta hän sai jo sopimuspaperin AC Ouluun.

Muu kokoonpano on vielä osittainen arvoitus, mutta poissa ovat ainakin maalivahti Mikko Sarkkinen ja topparin tontilla peluutettu Sampo Saukkonen. Näin ollen ainakin Alisonin osallistuminen otteluun on tervetullutta.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

FC Nets

   
06.05.2006HarjoitusFC OPA - FC Nets3-1 (1-0)
13.06.2006Nelonen AFC Nets - FC OPA2-4 (1-2)
22.08.2006Nelonen AFC OPA - FC Nets3-0 (2-0)

HauPa/2

   
ei kohtaamisia  

Öjeby IF

   
ei kohtaamisia