HARJOITUSOTTELUKAUSI KÄYNNISTYY

19.3.2011


FC OPA:n varsinainen harjoitusottelukausi käynnistyy Ajax Sarkkirantaa vastaan Heinäpään tekonurmella huomenna klo 12:15.

Ottelua voidaan hyvällä syyllä kutsua kauden avaukseksi, vaikka FC OPA:lla on alla jo neljä turnausottelua helmikuussa. Ne olivat tunnin mittaisia otteluita ja pelattiin hyvin erilaisella joukkueella, mikä huomenna tai tulevana kesänä tulee esiintymään.

Huomisessa ottelussa suurin osa FC OPA:n miehistöstä on testattavia pelaajia. Vanhasta joukkueesta on mukana enää kourallinen pelimiehiä. Viime kauden lippua heiluttavat Jarkko Fiskari, Joni Kauppila, Arttu Pehkonen, Juho Sassi ja Joonas Sohlo. Testattavien joukossa ovat mm. brassi Marcelo Feras, Nuhu Safianu, Ahmed Hamza ja OLS:ssa aikoinaan Kakkostakin pelannut Mikko Sarkkinen.

Potentiaalisista nimistä puuttuu vielä moni. Muun muassa maalivahti Juha-Matti Savolainen jättää pelin väliin, sillä hän on Tervarien mukana Futsal-liigan pronssiottelussa. Maalivahtiosastolta puuttuu myös Jussi Seppä, joka on harjoitellut mutta jättää vielä pelaamisen väliin saattaessaan viime talvena rikkoutunutta polvea pelikuntoon.

Huominen harjoitusottelu on hyvää yhteistyötä tehneiden seurojen ensimmäinen kohtaaminen edustustasolla. MetroStars ja Ajax Sarkkiranta ovat kohdanneet useamminkin toisensa.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

ei kohtaamisia