PIRESIN SOPIMUS VAHVISTUI

17.3.2011


Kahden viikon mittainen siirtymäaika on päättynyt. FC OPA on saanut rinkiinsä tarpeeksi laajuutta, jotta tulevan kauden sarja voidaan viedä kunnialla läpi. Näin ollen FC OPA:n valmentajaksi rekrytoidun brasilialaisen Jeferson Luiz Pires da Silvan sopimus astuu voimaan. Pesti on kahden vuoden mittainen.

Valmennussopimuksen myötä Pires lopettaa pelaajauransa huipputasolla ja keskittyy valmentamiseen. Ei ole kuitenkaan poissuljettua etteikö Piresiä vielä nähtäisi nappulat jalassa FC OPA:n paitaa kantamassa, mikäli tarvetta ilmenee. Pelisilmälle on ollut jo käyttöä harjoituksissa, kun Pires on täyttänyt parittomien kenttäpelaajien määrää.

FC OPA tavoittelee pelaajistoltaan nuorta joukkuetta ja pyrkii tarjoamaan nuorille pelaajille hyvän ympäristön kehittyä. Myös kokeneempia pelaajia on lähestytty, jotta kehitysmahdollisuudet olisivat otollisia. Nuorten pelaajien tuloa seuraan vaikeuttaa A-nuorten joukkueiden suuri määrä, mikä omalta osaltaan lisää jonkin verran tarvetta kokeneemmille pelaajille tällä kaudella.

Kilpailullinen tavoite on pikainen paluu Kakkoseen, mutta rakennustyön uudelleen aloittamisen reaaliteetit tunnustetaan FC OPA:ssa. Näin ollen nousun toteutumattomuus tällä kaudella ei aiheuta kriisipalaveria, vaan varsinainen päätähtäin on vasta kaudessa 2012. Nousun toteutumista tällä kaudella vaikeuttaa myös liiton sarjauudistus, jonka myötä Kolmosesta nousee vain karsinnan kautta Kakkoseen.

Pelaajasopimusuutisia on luvassa lähiaikoina. FC OPA pelaa ensimmäisen harjoitusottelun sunnuntaina, kun se kohtaa Ajax Sarkkirannan Heinäpään tekonurmella klo 12:15.