UUSITALO TAKASI TASAPELIN

25.7.2010

Pallo ja paita mukaan.
Pallo ja paita mukaan.
Juuso Haapala on juoksuaskeleen verran edellä.
Juuso Haapala on juoksuaskeleen verran edellä.
Juho Keskisen nopea avaus.
Juho Keskisen nopea avaus.
Eetu Uusitalo nousi kohisten maalipörssissä.
Eetu Uusitalo nousi kohisten maalipörssissä.

FC OPA - JBK 2-2 (1-2): Raportti, tilastot, kuvat, ottelu-pk.

FC OPA:n kolmen kotiottelun putki tuotti lopulta vain yhden pisteen. Se varmistui putken viimeisessä ottelussa 2-2 (1-2) tasapelillä JBK:ta vastaan.

Ottelua sävyttivät vahvasti JBK:n Robin Julinin ja Kristoffer Knutsin kerran kaudessa onnistuvat unelmavedot, jotka molemmat upposivat maaliin 25-30 metrin etäisyydeltä. Knutsin ampuma vapaapotku sai vielä ripauksen lisänäyttävyyttä, kun pallo pompahti yläriman kautta maalin puolelle. Mutta eipä Julininkaan vedosta komeutta puuttunut.

FC OPA:n molemmista maaleista vastasi Eetu Uusitalo, joka pelattiin enemmän tai vähemmän läpi kummankin puoliajan alussa. Johtomaalin syötti Dritan Stafsula ja tasoituksen Simo Myllymäki, mutta huomioitavaa on sekin, että ns. kakkossyötön kumpaankin maaliin antoi Joonas Sohlo.

Enempäänkin pirteästi esiintyneellä Uusitalolla oli mahdollisuudet, mutta tällä kertaa hattutemppu jäi odotuttamaan itseään.

FC OPA:n koko kautta on värittänyt vuoristoratamaisuus, mutta tämäkin ottelu osoitti, että otteet vaihtelevat turhan jyrkästi myös yhden pelitapahtuman sisällä. Helpohkosti saadun, paitsion rajamailla roikkuneen avausmaalin jälkeen hanskassa ja hallinnassa olleesta ottelusta katosi ote. Pelaajavalmentaja Ville Väisänen oli samaa mieltä.

"1-0:aan asti näytti hyvältä, mutta ehkä sitten iski liian hyvä fiilis. Olisimme voittaneet, jos olisimme pelanneet lähelläkään omaa tasoamme. Paikkoja hoitaa peli kyllä oli."

"Ei ollut meidän paras päivä. Vastustajan kaksi unelmamaalia säikäytti meidät. Onneksi saimme toiselle puoliajalle ladattua vähän ärrimörriä ja tulimme tasoihin", Väisänen analysoi.

Illalla pelattujen otteluiden jälkeen FC OPA putosi sarjataulukossa kauhuviivan päälle. Hengitystilaa on vielä, mutta se on käymässä vähiin, kun VIFK ajaa muita takaa kolmen ja JBK neljän pisteen päässä. Tie ylemmäksi on toki auki, sillä tasaisessa lohkossa viidentenä oleva GBK on ainoastaan kolmen pisteen päässä.

FC OPA:lla on edessään erittäin haastava kahden vierasottelun viikko. Vast´ikään vastassa olleet TP-47 ja FC Santa Claus kohdataan uudelleen vieraskentillä. FC OPA hävisi kummallekin kotona 0-1.

"Lähdemme kovalla tsempillä pohjoista koti", Väisänen lupasi.

Kuvat: (C) 2010, Kari Väre 

TILASTOT

 

Su 25.07.2010, Castren 
Kakkonen, Lohko C 

FC OPA - JBK

2-2 (1-2)

15. 1-0 Eetu Uusitalo 
23. 1-1 Robin Julin 
45. 1-2 Kristoffer Knuts 
55. 2-2 Eetu Uusitalo 
Yleisöä: 117 
Erotuomari: Mikko Juusola 

 

Avauskokoonpano 
FREDRIKSSON Jussi 
HAAPALA Juuso 
HUOVINEN Juha-Matti 
JUNKKARI Niko 
KESKINEN Juho (mv) 
MYLLYMÄKI Simo-68
PULKKINEN Antti 
REMES Ilja 
SOHLO Joonas-87 
STAFSULA Dritan 
UUSITALO Eetu 
Vaihtopelaajat 
ISOHOOKANA Erik+68
PENTTILÄ Teemu 
SASSI Juho+87
SAVOLAINEN Juha-Matti (mv) 
VÄISÄNEN Ville 

 

Palkinnot Raati:
1 (3p) Eetu Uusitalo (FC OPA) Jarkko Fiskari
X (2p) Robin Julin (JBK) Jukka Harju
2 (1p) Dritan Stafsula (FC OPA) Agne Nilsson
FC OPA: Eetu Uusitalo Palkinnot:
JBK: Thomas Kula Makkarakauppa