KOKOONPANOSSA MUUTOKSIA

29.6.2010


FC OPA:n kokoonpano muuttuu jonkin verran tällä viikolla. Maalivahtiosastolla tapahtuu ennakoidut vaihdokset, kun Juha-Matti Savolainen palaa armeijasta ja FC OPA:ssa uuden kevään kokenut Jarkko Fiskari joutuu harmittavasti katkaisemaan hyvin alkaneen pelikautensa lähtemällä asepalvelukseen.

Savolaisen pelioikeus on ollut kevään Tervareissa ja määräaikainen siirto päättyy tänä viikonloppuna. Savolainen nähdään aikaisintaan FC OPA:n kokoopanossa siis ensi viikolla, jolloin kalenterissa on vierailu FC Blackbirdin kotikentällä. Fiskari ei poistu virallisesta kokoonpanosta, mutta luonnollisista syistä hänen käytettävyytensä on rajallista lähiviikkoina.

FC Korsholmia vastaan pelatussa ottelussa mielettömän taklauksen kohteeksi joutuneen Henri Hanhelan kausi on ohitse. Magneettikuvaus paljasti oikeasta polvesta sivusiteen repeämän lisäksi eturistisiteen katkenneen.

Hanhelakin ehti parin hiljaisemman kauden jälkeen päästä hyvin peliajan tuntumaan kiinni ja kohosi yhdeksi FC OPA:n alkukauden avainhahmosta. Loukkaantuminen on näin ollen ennen kaikkea isku pelaajalle itselleen.

Miika Nurkkala ja FC OPA ovat yksissä tuumin purkaneet tätä kautta koskevan pelaajasopimuksensa. Hänen lähitulevaisuutensa on näillä näkymin Porin suunnalla.

"Pelaajalla oli kova kipinä päästä tositoimiin talven kuntoutusrupeaman jälkeen ja meillä se peliajan saaminen oli tiukemmassa. Kun kysyntää oli muuallakin, emme halunneet olla hänen uransa tukkona", FC OPA:n urheilutoimenjohtaja Raine Pernu kommentoi.

"Nurkkala on erittäin lahjakas ja kunnianhimoinen pelaaja, jolla oikeassa saumassa on edessään loistava tulevaisuus. Tällä kertaa FC OPA:ssa oli samoista pelipaikoista kilpailemassa monta pelaajaa, joilla oli kunnon talviharjoituskausi alla."

Nurkkala tuli FC OPA:aan naapuriseurasta OLS:sta. Hänen talvikautensa kului polvivammaa kuntouttaessa, minkä vuoksi Nurkkala ei ehtinyt pelata yhtään harjoitusottelua. Tähän mennessä Nurkkala ehti pelata yhden kokonaisen ottelun ja tuli kolme kertaa vaihdosta kentälle.

Muita muutoksia ei tässä vaiheessa ole tulossa. Pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla jatkaa myös maalivahti Jussi Seppä, jonka polvi leikataan elokuussa.