KAUSIKORTTEJA KOTIOTTELUISTA JA TOIMISTOLTA

7.5.2010


FC OPA:n kausikortteja voi ostaa kotiotteluiden yhteydessä lipunmyynnistä sekä erikseen tilaamalla ne seuran toimistolta. Toimistolta ostettaessa ennakkoon tilaaminen on tärkeää, sillä toimistolla ei ole säännöllistä miehitystä eikä aukioloaikaa, minkä vuoksi ovet saattavat olla satunnaiselle ostajalle lukossa.

Ensi viikolla on mahdollisesti tulossa yksi yritysmyyntipiste lisää. Korttien mahdollinen myyntipaikka selvinnee ensi viikon alkupuolella.

Kausikorttien konsepti ja hinnat ovat kuten viime kaudellakin. Peruskausikortti maksaa 30 euroa ja VIP-kausikortti 100 euroa.

Peruskausikortti sisältää 13 pääsylippua, joita voi käyttää useamman henkilön sisäänpääsyyn niin kauan kuin lippuja riittää. Näin ostaja saa kortilleen ja siihen sijoitetulle rahalle maksimaalisen hyödyn, koska käyttämättömiä lippuja voi hyödyntää tuomalla esimerkiksi kaverin otteluun. Etu voi olla parhaimmillaan 35 euroa.

VIP-kausikortti toimii näyttöperiaatteella. Sillä saa katetun katsomopaikan lisäksi oikeuden käyttää huoltorakennuksen VIP-tilan palveluita. Niihin kuuluvat sisällöltään vaihtelevat ruoka- ja juomatarjoilut sekä satunnaisesti pidettävät valmentajien alustukset. VIP-tilassa pidetään myös otteluiden lehdistötilaisuudet, mikäli toimittajia on paikalla.