KAJAANIN KAUTTA HIIHTOLOMALLE

5.3.2010


FC OPA:n talvikausi päättyy huomenna Kajaanin vierailuun. FC OPA kohtaa Kajaanin Hakan paikallisessa Pallohallissa klo 15:00 alkaen. Kyseessä on ottelu, joka piti pelata alunperin jo tammikuun lopussa, mutta se peruuntui FC OPA:n joukkueen kutistuttua liian pieneksi.

Opalaisilla on jonkin verran takaisin maksettavaa ottelun isännille. KajHa piipahti kaksi viikkoa sitten Oulussa hyväntekeväisyysturnauksessa, jossa se löi FC OPA:n lahjamaalilla lukemin 1-0. Sitä tulosta on hyvä lähteä oikaisemaan, vaikka tässä vaiheessa kautta kuvioiden harjoittelu on tärkeämpää kuin yksittäisen ottelun tulos.

Saunailtaan ja viikon mittaiselle hiihtolomalle olisi joka tapauksessa mukava lähteä voitto vyöllä. Pelaamista vaikeuttaa Kajaanin hallin hiekka-alusta, jollaisella FC OPA ei ole tainnut pelata sitten Kolmosessa vietetyn vuoden. Hiekkapelit ovat huomattavasti erilaisempia kuin tekonurmen vastaavat ja alusta vaatiikin varmuudella totuttelua.

FC OPA:n ryhmässä on edelleen paljon sairaita, loukkaantuneita tai puolikuntoisia pelaajia, joten Kajaaniin lähtee puolenkymmentä vaihtomiestä avauskokoonpanon lisäksi. Puuttuvien listaan voidaan kirjata mm. Ari Makowski, Dritan Stafsula, Juuso Haapala, Henri Hanhela, Juho Sassi, Joonas Sohlo ja Juha-Matti Huovinen.

Mielenkiintoista on nähdä, vartioiko OPS:ssa viime kaudella pelannut Zurab Talakhadze vielä Kajaanin Hakan maalia. Tiettävästi kajaanilaisilla on kokeiltavana myös muita OPS:n viime kauden georgialaispelaajia.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

04.02.2007HarjoitusKajHa - FC OPA1-0 (0-0)
24.01.2009HarjoitusFC OPA - KajHa1-0 (1-0)
28.03.2009HarjoitusFC OPA - KajHa7-0 (3-0)
20.02.2010TurnausFC OPA - KajHa0-1 (0-1)