FUTSAL-KAUSI PÄÄTTYY YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ

13.2.2010


Huomisaamun harjoitusottelun jälkeen FC OPA:n iltapäivä jatkuu kahdella futsal-ottelulla. FC OPA kohtaa Viitosen kamppailussa Kiimingin Riennon Oulunsalon liikuntakeskuksessa klo 14:00. RetroStars paketoi samalla matolla kautensa PaTe/2:sta vastaan tuntia aikaisemmin.

FC OPA on tällä hetkellä Viitosessa viivan yläpuolella ja taistelee noususta Neloseen. Kiimingin Riento johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja FC OPA tulee heti perässä toisena. Nousupelissä ovat mukana vielä kolmantena 13 pisteellä oleva OuJK Academentico sekä 12 pistettä keränneet Herkku-Papat ja PaTe/2.

Pelattujen otteluiden määrä tekee nousukamppailusta FC OPA:lle epäedullisen. Kaikki muut lähimmät kilpakumppanit ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän. Huomisessa turnauksessa FC OPA:lla on vain yksi ottelu ja muilla uhkaajilla kaksi.

Myös aamuinen harjoitusottelu jalkapalloviheriön puolella heittää oman haasteensa peliin. Ketä on käytössä ja missä kunnossa aamulla pelanneet ovat? Tältä kantilta katsottuna on jopa onnikin, että FC OPA:lla on vain yksi ottelu. Energiavarantojen ehtymistä toisen ottelun aikana ei tarvitse pelätä.

Mikäli ottelutulokset kääntyvät täysin päälaelleen, FC OPA saattaa nousta jopa tappiollakin. Toisessa ääripäässä viisi kärkijoukkuetta saattavat olla neljän pisteen sisällä ennen, kuin FC OPA ja KiiRi astelevat Oulunsalon peliareenalle. FC OPA:n urakkaa helpottaakin se, että päivän neljästä aikaisemmasta ottelusta tulokset ovat jo tiedossa.

Kaikki nämä ovat kuitenkin puhdasta spekulaatiota. Oli tilanne klo 14:00 mikä tahansa, FC OPA lähtee otteluun Rientoa vastaan vain voitto mielessään.

RetroStarsille lankeaa kiusaajan rooli PaTe/2:n haaveillessa paremmista sarjasijoituksista. Sarjajumbo ei päästä vastustajaansa helpolla, vaikka vastaleirissä on varmastikin laskettu pistepussiin jo kolme varmaa lisätikkiä. Viimeisenä tavoitteena ennen kaikille sopivan saunailtapäivän sopimista voisi olla maalikeskiarvon parantaminen. Tällä hetkellä Retron keskimääräinen tappiotulos on 1-19.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / FC OPA

ei kohtaamisia

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / RETROSTARS

ei kohtaamisia