KAUSI PÄÄTTYY RATKAISUOTTELUUN

5.2.2010


MetroStarsin futsal-kausi päättyy Nallisportissa huomenna klo 18:00 pelattavaan otteluun JS Herculesta vastaan. Pelin henki on selvä. Edessä on joko putoaminen tai jääminen jännittämään viikkoa myöhemmin pelattavan päätösturnauksen ottelutuloksia.

Nelosessa riittää jännitettävää. AC Kasikuus menee menojaan sarjavoittoon, ja mikäli ihmeitä ei tapahdu, voitto tulee puhtaalla pelillä. UIFK on melko lähellä nousta AC:n vanavedessä. Sen ainoa uhkaaja on Kuusamon Pallo-Karhut, joka pelaa viikon päästä peräti kolme ottelua turnauksessa.

Putoamistaistelussakin riittää spekuloitavaa. Kaksi joukkuetta lähtee hakemaan vauhtia Viitosesta. Viivan alapuolella ovat FC Yli-Utos ja MetroStars, joista Yli-Utos on pelannut yhden ottelun vähemmän. Yläpuolelle on matkaa kaksi pistettä, joten tasapelillä ja tappiolla lähtö alemmaksi on varma.

Voitto pitää MetroStarsin toiveet sarjapaikasta elossa. Kolme pistettäkään ei välttämättä riitä, sillä pahimmat kilpailijat ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän. Putoamistaistelussa on ristiinpeluun mahdollisuuksia ja tasapisteiden sattuessa maaliero ratkaisee. Siinä taistelussa MetroStars pelasi ilman maalivahtia ja vähäväkisellä joukkueella itselleen kehnot kortit häviämällä AC Kasikuutoselle maalein 0-18.

MetroStars ei pääse helpolla tulevasta ottelustaan, sillä myös JS Hercules kamppailee sarjapaikastaan. Voitolla se on varma, mutta tappiolla ja tasapelillä jännitys jää päälle MetroStarsin tavoin seuraavaan viikonloppuun saakka.

Onneksi metrolaiset pääsevät otteluun iskussa. Maalivahtiongelmiakaan ei ole, kun Jarkko Fiskari astuu tolppien väliin. Muu ryhmä saapuu Nallisportiin motivoituneena, levänneenä ja vammoitta. Otteluun saadaan myös hyvänkokoinen joukkue liikkeelle. Jalkoja riittää vaihtopenkille saakka.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

ei kohtaamisia