FC OPA KAMPPAILEE SARJANOUSUSTA

30.1.2010


Futsalin Viitosessa pelaavat joukkueet pääsevät taas töiden ääreen huomenna. FC OPA:lla on edessä yksi ottelu, kun se kohtaa sarjan kärkipään kamppailussa Herkku-Papat. RetroStarsille tarjotaan puolestaan mahdollisuutta ottaa kauden avauspiste tai -pisteet, kun Viitosen jumbofinaalissa juoksee vastaan Göreme Sport. RetroStarsin toinen ottelu on OuJK Academenticoa vastaan.

Joukkueet pääsevät tutustumaan uuteen miljööseen, kun pelipaikkana toimii laajennuksen syksyllä avannut Nallisport. Muissa yhteyksissä joukkueiden taustoille tutuksi tullut areena on osoittautunut kelpo pelipaikaksi. FC OPA kohtaa Herkku-Papat klo 11:00. RetroStarsin ensimmäinen ottelu on klo 13:00 ja toinen klo 15:00.

FC OPA:lle ottelu Herkku-Pappoja vastaan on elintärkeä. Kiimingin Riennon johtamassa sarjassa FC OPA on toisena kuudella ottelulla ja 13 pisteellä. Herkku-Papat hengittää viivan alapuolella niskaan yhden pisteen päässä viisi ottelua takanaan. Näillä eväillä voitto ja sen mukanaan tuomat kolme pistettä olisivat nousutaistossa melkeinpä ratkaisevassa asemassa.

Nousukarkeloissa ovat mukana myös PaTe/2 (6 ottelua/12 pistettä) ja OuJK Academentico (5 ottelua/10 pistettä). Tammikuun päättävässä turnauksessa ei ole yhtään muuta kärkipään keskinäistä ottelua, joten silmä seuraa tarkkana mahdollisia yllätystuloksia. Vain niiden kautta viiden parhaan joukosta pelataan joukkueita ulos. Muussa tapauksessa vasta kauden viimeisen turnauksen viimeinen ottelu (Herkku-Papat - PaTe/2) saattaa ratkaista asioita.

Arsenaalia tärkeään otteluun on tarjolla. Kauden hyvin torjunut Jussi Seppä on avainasemassa tolppien välissä ja edellisessä turnauksessa kautensa aloittanut, hirmutehot ladellut Mika Koski on mukana huomennakin. Myös sarjan vaparikanuuna Janne Yrjönheikki on plankannut kenkänsä vastustajan kauhuksi.

RetroStars.. niin, RetroStars tulee paikalle. Määräongelmia joukkueella ei ole, laadusta onkin vara tinkiä. RetroStarsille päivän unelma voisi olla voittoennätyksen, -15 maalia, parantaminen. Jos lottopotti pamahtaa kohdalleen, saattaisi pistekin irrota. Ehkä, ehkä ei. OuJK Academenticoa vastaan RetroStars pääsee asettamaan itsensä pieneen kiusaajan rooliin.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / FC OPA

ei kohtaamisia

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / RETROSTARS

ei kohtaamisia