TOINEN FUTSALIN SUPERVIIKONLOPPU

15.1.2010


FC OPA:n lauantai- ja sunnuntaipäivät vierähtävät toisen futsalin superviikonlopun merkeissä. Edellinen vastaava vietettiin reilu kuukausi sitten joulukuun puolivälin tienoilla, kun kalenterissa oli viisi futsal-ottelua ja seurajuhla. Tähän viikonvaihteeseen kuuluu niin ikään viisi ottelua. Onneksi sentään lauantainen harjoitusottelu peruuntui, mikä hiukan pienentää liekkiä takapuolen alla.

Ottelusuman aloittaa MetroStars, joka pelaa Nelosen toiseksi viimeisessä turnauksessa kaksi ottelua. Sarjapaikan kannalta tärkeät pelit pelataan Oulunsalon liikuntakeskuksen matolla klo 14:00 ja klo 16:00 alkaen.

Ensimmäisen ottelu on sarjapaikkaan liittyen tärkeämpi, kun vastassa on samassa pistemäärässä oleva Kuusamon Pallo-Karhut. Toisessa ottelussa MetroStars kohtaa viime kaudelta tutun AC Kasikuutosen, joka on rymistellen edennyt ylivoimaiseen sarjajohtoon. Mikäli ihmeitä ei tapahdu, se myös nousee Kolmoseen.

Viikonlopun ehdottomiin helmiin kuuluu Viitosessa pelaavien joukkueiden keskinäinen välienselvittely. Sunnuntain turnausotteluihin kuuluva FC OPA - RetroStars pelataan Oulunsalon liikuntakeskuksessa klo 11:00 alkaen. Edustusjoukkueen toinen ottelu on klo 13:00, jolloin se kohtaa UG Sorsapuiston. RetroStars huhkii aamun avaukseksi klo 10:00 alkaen FT Lepakoita vastaan.

Kiimingin Riento johtaa Viitosta voitettuaan kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Herkku-Papat on toisena myös puhtaalla pelillä mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. FC OPA majailee kolmantena kompastuttuaan edellisessä turnauksessa pelaajien vähyyteen kerättyään kahdesta pelistä vain yhden pisteen. RetroStars on tukevasti sarjan jumbona.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / FC OPA

ei kohtaamisia


AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / METROSTARS

04.01.2009ViitonenAC Kasikuus - MetroStars3-2 (0-2)


AIKAISEMMAT KOHTAAMISET / RETROSTARS

ei kohtaamisia