HARJOITUSOTTELU PERUUNTUI

18.12.2009


MetroStarsin syyskauden päätökseksi suunniteltu ottelu peruuntuu. Edustusjoukkueen, MetroStarsin ja tulevan A-poikien joukkueen yhdistelmän oli tarkoitus kohdata MetroStarsin lipun alla HauPa:n A-pojat huomenna.

Perjantain viimeistelyharjoituksissa varmistui kuitenkin muutama lisäpoisjäänti, joiden joukossa oli viimeinenkin käytössä ollut maalivahti. Niinpä peli päätettiin jättää suosiolla pois ohjelmasta ja valmennusjohto päästi pelaajansa päivää aikaisemmin joululomalle.

FC OPA aloittaa toden teolla harjoittelun ma 4. tammikuuta. Silloin harjoituskentille juoksevat kaikki joukkueet. Edustusjoukkue kokoontuu ensimmäisen kerran harjoituksiin Heinäpään palloiluhallille klo 20:15 ja jatkaa kenttäharjoittelua maanantain lisäksi myös torstaisin ja perjantaisin.

FC OPA:n A-poikien harjoitukset alkavat samana päivänä samaan kellonlyömään, mutta paikkana on Ouluhalli. Lisäksi joukkue harjoittelee lauantaisin Heinäpään hallissa sekä aina, kun edustusjoukkueen koko kentän vuorosta liikenee tilaa, myös torstaisin. MetroStars harjoittelee talvikaudella Ouluhallissa keskiviikkoisin. Molemmilla joukkueilla on myös kelien salliessa käytössä tiistaivuoro Heinäpään tekonurmella.

A-poikien joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa. Mukaan mahtuu vielä vuosina 1991-1993 -syntyneitä pelaajia. FC OPA:aa kiinnostavat myös 1-2 vuoden sisällä peliuransa lopettaneet, mutta yhä jalkapallokipinän poltteluista "kärsivät" nuorukaiset. Tiedusteluita voi tehdä toimistolta tai tulla kauden ensimmäisiin harjoituksiin.