A-POJAT ALOITTAA POHJOLAN JOHDOLLA

15.10.2009


FC OPA:n suunniteltu A-poikien joukkue aloittaa harjoittelun Heinäpään palloiluhallissa ensi viikon maanantaina klo 20:15. Tilaisuus on avoin kaikille ennakkoon ilmoittautuneille sekä uusille kasvoille, jotka haluavat harjoitella ja pelata inspiroivassa yhteisössä.

A-poikien valmennuksesta vastaa Pertti Pohjola ja hänen apunaan toimii MetroStarsin peräsimessä jatkava Markku Pehkonen. Pohjola luotsasi päättyvällä kaudella ONS B-tyttöjen joukkueen SM-karsinnassa neljänneksi ja SM-sarjassa kuudenneksi. Viime kaudella Pohjolan valmentama ONS oli sarjanousijana SM-sarjassa neljäs jääden pronssista yhden pisteen päähän.

Pohjola on aikaisemmin valmentanut ONS:n edustusjoukkuetta kaudella 2007. Sitä ennen hän loi valmentajakannuksia OLS:n juniorijoukkueissa.

FC OPA:n A-poikien joukkue harjoittelee ehdollisena vuoden loppuun saakka. Sen jälkeen ratkaistaan, onko ringissä tarpeeksi pelaajia joukkueen saamiseksi kasaan. A-pojista on tarkoitus rakentaa kahden vuoden tähtäimellä menestyvä ikäluokan joukkue sekä kasvupaikka lahjakkaille seuran pelaajille. Sen on tarkoitus toimia tulevaisuudessa jatkumona FC OPA:n edustus- ja reservijoukkueiden muodostamassa ketjussa.

Toteutuessaan FC OPA:n A-poikien joukkue ilmoittautuu ikäluokan Ykköseen. Ensimmäinen harjoitusottelukin on merkitty kalenteriin, kun joulun alla Heinäpään palloiluhallissa vastaan asettuu HauPa:n SM-sarjaan noussut ryhmä. Ottelu odottaa vielä lopullista vahvistusta.