PERJANTAI ON DERBYPÄIVÄ

30.9.2009


Kauden päättävä Kakkosen C-lohkon paikallisottelu FC OPA - OPS siirtyy pelattavaksi Castrenissa pe 9. lokakuuta klo 18:30.

Siirto tuli mahdolliseksi, kun FC YPA menetti viime viikonloppuna pelatulla kierroksella mahdollisuutensa sarjanousuun häviämällä OPS:lle 3-6 ja näin ollen nousu ratkeaa kahden oululaisseuran kesken.

Kilpailusääntöjen mukaan Kakkosen viimeisen kierroksen ottelut on pelattava samaan aikaan, mutta tässä tapauksessa Palloliitto oli valmis joustamaan säännöistään ottelun luonteen ja yleisöpotentiaalin vuoksi.

Alun perin, jos ottelu olisi pitänyt pelata sääntöjen mukaisena ajankohtana, olisi se osunut päällekkäin klo 15 Castrenissa pelattavan AC Oulu - FC Hämeenlinna -ottelun kanssa. FC OPA:n olisi alempisarjalaisena pitänyt etsiä toinen pelipaikka. Varapelipaikaksi oli merkitty Heinäpään palloiluhalli, mutta myös Heinäpään tekonurmea ja Virpiniemeä harkittiin.

FC OPA avaa ensi viikolla nettisivuilleen ottelua varten oman osion, josta voi tutustua mahdollisiin erikoisjärjestelyihin.