METROSTARSIN VIIMEINEN OTTELU AIKAISTUU

18.9.2009


MetroStarsin kauden viimeinen ottelu aikaistuu kahdella päivällä. MetroStars - FC Nets pelataan to 24. syyskuuta klo 18:00. Pelipaikkana toimii Lintulan tekonurmi, jossa MetroStars on suurimman osan ajasta harjoitellut tällä kaudella. Joukkueet saivat sovittua siirron lopullisesti tänään, kun kaupunki näytti vihreää valoa kenttävaraukselle.

Ottelu siirretään MetroStarsin pyynnöstä, koska joukkueeseen olisi sattunut lauantaina niin iso poissaolosuma, että jopa luovuttaminenkin olisi saattanut olla realistinen vaihtoehto. Torstaipeliin saadaan ainakin ne paikalle, jotka työesteiden vuoksi olisivat olleet lauantaina poissa.

Nelosen putoamiskamppailu näyttää jännittävältä. MetroStars ja JS Hercules ovat jumbokaksikkona, jolla on 17 ottelusta 14 pistettä. Pykälää ylemmäksi ovat kiivenneet AS Moon ja Oulun Reipas, joilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja kolme pistettä enemmän.

Putoamistaistelun osalta kausi huipentuu tänä viikonloppuna ja ensi viikolla. Ratkaisun makuja on ilmassa mm. huomisen kierroksella Raahessa, kun JS Hercules matkustaa AS Moonin vieraaksi. OuRe yrittää kammeta itseään kuiville saalistamalla pisteitä FC Kurenpojilta Lintulassa.

Viimeisellä viikolla pelin avaa torstaiksi siirretty MetroStarsin ottelu. Ensi viikon lauantaille jäävät ottelut OuRe - PaTe ja Ajax Sarkkiranta - AS Moon.