LAUKKASEN KAUSI ON OHITSE

17.8.2009

Olli Laukkasen elokuu on ollut kova.
Olli Laukkasen elokuu on ollut kova.
Vesa Järvitalo (vas.) ja Laukkanen loukkaantuivat Lapualla.
Vesa Järvitalo (vas.) ja Laukkanen loukkaantuivat Lapualla.

FC OPA joutuu pärjäämään loppukauden ilman luottotoppariaan Olli Laukkasta. Hän loukkasi toissapäivänä Lapualla pääpallon tavoittelutilanteen yhteydessä oikean jalkansa, joka alastulon yhteydessä taittui pahan näköisesti.

Laukkanen sai ensiavun kentällä ja vietiin hoitoon Lapuan terveyskeskukseen hoitoon, jossa jalka sai lastan ja paketin. Jatkohoito tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Oulun Yliopistollisessa sairaalassa, joka tehnee päätöksiä mahdollisestä leikkaushoidosta tänään. Operoitiin jalka tai ei, Laukkasen kausi on tältä erää ohitse. Lopullinen diagnoosi on pohjeluun murtuma.

Ensiapuhuoneet ovat tulleet Laukkaselle tutuksi tällä kaudella. Hän sai kaksi viikkoa sitten Ylivieskassa silmäkulmaan tällin, joka hoidettiin kuudella tikillä kuntoon. Myös tämä vamma tuli pääpallon tavoittelutilanteessa, kun Laukkanen löi otsansa FC YPA:n Dragan Pejicin takaraivoon.

Lisämurheita aiheuttaa Vesa Järvitalon loukkaantuminen. Järvitalon nivunen sanoi käyttösopimuksen irti Lapualla, jossa hän sai myös puujalan törmättyään yhteen Virkiän maalivahdin Lauri Pelanterin kanssa. Puujalka paranee parissa päivässä, mutta nivunen vaatinee viikon tai pari lepoa.

FC OPA joutuu kursimaan miehistöään kasaan ensi keskiviikon kohtaamiseen FC Santa Clausia vastaan. Varmuudella pelistä ovat ulkona Järvitalon ja Laukkasen lisäksi armeijassa oleva Erik Isohookana, Mamadou Konate sekä Ville Lindgren, joka osallistuu Espoossa pelattavaan futsalin UEFA Cupin karsintaturnaukseen.