AURINKOKATSOMON KULKUREITTI MUUTTUU

8.8.2009


FC OPA:n kotiotteluissa aletaan huomisesta lähtien noudattaa käytäntöä, jossa kulkutie vaihtoaitioiden ohitse on suljettu. FC OPA sai edellisessä kotiottelussa tarkkailijalta pyynnön tehdä asialle jotain, minkä johdosta korjaaviin toimenpiteisiin päätettiin ryhtyä.

Tien sulkeminen vaikuttaa kulkemiseen aurinkokatsomon puoleisella sivustalla mentäessä Ruskontien puoleiselle pitkälle katsomolle tai päätyyn. Aiemmin on ollut mahdollista kävellä vaihtoaitioiden edestä, mutta huomisesta lähtien tuo kulkutie suljetaan kaikissa otteluissa n. 20-30 minuuttia ennen aloitusvihellystä.

Toimenpiteellä halutaan estää vaihtopenkkien ja yleisön väliset konfliktit sekä taata molempien osapuolien fyysinen koskemattomuus ja joukkueiden työrauha. Järjestyshäiriöitä ei tähän asti ole ollut, mutta nyt niiden mahdollisuus eliminoidaan tarkkailijan huomautuksen johdosta minimiin.

Ruskontien puoleiseen aurinkokatsomoon pääsee kulkemaan käyttämällä katsomoiden takana olevaa viheraluetta. Toinen reittivaihtoehto on kulkea pääportista huoltorakennuksen ja pääkatsomon takaa, Ruskontien puoleisen päätykatsomon editse. Kulkukielto kannattaa huomioida jo etukäteen tullessa otteluun.