OULUN DERBY OSA 1

26.11.2021
Ensimmäinen Oulun Derby uudessa hallissa pelataan tulevana lauantaina 27.11 klo. 19.00 alkaen. Harjoituskaudella pelattu ottelu päättyi Tervareiden voittoon, mutta ne ovat menneitä ne.

 

Tervarit ovat aloittaneet kauden tahmeasti ja neljästä ensimmäisestä ottelusta on tuloksena neljä tappiota. Tappiot ovat olleen kuitenkin niukkoja ja taitoa sekä kokemusta Tervari-joukkueesta löytyy kelkan kääntämiseen. Suuren menetyksen Tervarit kokivat maalivahti osastolla, kun alkukauden maagisia otteita maalilla esittänyt Lari Honkanen siirtyi Tornion riveihin Futsal-Liigaparketeille. Innolla odotamme tekeekö Juho Keskinen paluun maaliin ja millaisen nipun Tervarit juoksuttavat lopulta lauantain peliin.

 

Me ollaan kausi aloitettu tuloksellisesti kaksijakoisesti. Moonista ja Vehusta tuli kotona voitot, mutta PP-70 vastaan tuli kitkerä viimeisen sekunnin tappio ja vierasreissuista (HIFK, FC Rauma ja KF Kosova) on ollut tarjolla pelkkiä tappioita. Sinäänsä kaikissa peleissä on oltu hyvin mukana ja on annettu itsellemme mahdollisuus voittaa. Se viimeinen tappajanvaisto maalipaikoissa on vielä puuttunut, että voittoja alkaisi sateleen. Pitkäaikaisloukkaantuneina poissa on edelleen Tommi Welling, Janne Mäntynenä, Jere Paalanen ja Niko Junkkari. Hyvä nippu saadaan kuitenkin jalkeille ja maalivahditkin ovat toipuneet taas pelikuntoon.

 

Kyllähän tässä jo kihelmöi. Onneksi huomenna päästään pelaamaan ja nähdään kumpi ottaa ensimmäisen kiinnityksen Oulun Herruuteen Futsalissa tällä kaudella. Tulkaahan kattomaan peliä!

 

AVI:n määräyksen mukaan tarkistamme lipunmyynnin yhteydessä koronapassit kaikilta yli 16 vuotiailta. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia ja muistakaa käsihygienia.