MIESTEN JOUKKUE JATKOI VOITTOJEN TIELLÄ KOTISALISSA

18.11.2021

Sunnuntain ottelu VeHua vastaan oli OPAn kannalta kaksijakoinen. Loistava alku ja peli nopeasti lukemiin 3-0, mutta jännäksi meinasi silti mennä!

Ensimmäisen maalin iski Kemin lahja OPAlle Anttoni Räävi alle puolen minuutin pelin jälkeen sivurajakuvion päätteeksi maalin edestä. Lisää kylmää vettä VehUlle tarjottiin kun OPAn bassokentän miehet Juhani Strid sekä Roope Ahmala iskivät maalin mieheen kun peliä oli pelattu vain päälle kuusi minuuttia.

Ottelu jatkui OPAn hallussa ja loputtoman maalintekonälän omaava Roope Ahmala iski toisella osumallaan vartin jälkeen pelin jo lukemiin 4-0. Liekö VehUlla painanut edellisiltana pelattu Tervarit ottelu, mutta normaalisti niin laadukas VehU ei juuri maalipaikoille päässyt ensimmäisellä jaksolla.

Homma olikin aivan liian hyvin käsissä, joten päätettiin antaa VehUlle pieni toivon kipinä. Maali olikin oikein komea viimeistely vaikeaan kukkupalloon Ati Mäkelältä juuri ennen puoliajan loppua ja tauolle lähdettiin lukemissa 4-1.

Toiselle jaksolle VehU tuli paljon nälkäisempänä ja kavensivatkin pelin jo 23 peliminuutin jälkeen lukemiksi 4-2.

Pelipäällä ollut ison rahan hankinta Roope Ahmala kuitenkin antoi OPAlle tilaa hengittää iskemällä illan kolmannen kun peliä oli vajaa kymmeben minuuttia jäljellä.

Lopussa VehU lähti hakemaan reikäpaidan avulla kavennusta, jossa Pirkanmaalaiset onnistuivatkin. Hyvin pelatun kuvion päätteeksi Tomi Ylinen pääsi iskemään lähietäisyydeltä lukemat erittäinkin jännittäviin 5-3 lukemiin.

Ensimmäisen pelinsä OPAssa pelannut Jere Moilanen löi kuitenkin pelin pakettiin laittamalla pallon tyhjään rysään ajassa 39:25. Vieläpä komeasti vasurilta omalta kenttäpuoliskolta, oikein nautinnollinen osuma.

Kokonaisuudessaan mainio esitys, lyhyitä mustia hetkiä oli etenkin toisella jaksolla ja paketti ei meinannut oikein pysyä kasassa. Kuitenkin se tärkein eli kolme pistettä plakkariin ja OPA jatkaa tappiottamana uudella urheilutalolla!

Tulevana viikonloppuna lähdetään reissuun Raumalle ja Turkuun. Reissulla kohdataan FC Rauma ja KF Kosova.