Jukka Rauhala ei hävinnyt yhtään kaksinkamppailua
Ville Värjyvirta pääsi lähelle maalintekoa ensimmäisessä pelissään
Voittaminen on kivaa!!

OPA sai sarjaan loistavan startin kun AS Moon kaatui Ouluhallissa lukemin 4-3.

Kotijoukkue oli hieman raikkaammalla jalalla liikenteessä ottelun alkuminuutit, muutamia puolittaisia maalipaikkojakin saatiin luotua, joista kuitenkaan palloa ei saatu verkon perukoille.

Kuin varkain AS Moon pääsi ottelussa johtoon kuuden minuutin kohdalla. AS Moon sai hyvän vetopaikan oikealta laidalta, joka otti pienen kimmokkeen vielä Mikko Lukkarisen jalasta maalin kattoon. Komea ohjaus "Luigilta".

Peli jatkui tasaisissa merkeissä koko ensimmäisen jakson. Molemmilla oli omat paikkansa, mutta ehkäpä sinimustien lasien läpi tuntui siltä että OPA sai hieman paremmat paikat maalintekoon, vaikka Moonillakin oli muutamat huippupaikat lisätä johtoaan. Lopulta OPA saikin palkinnon, kun 1-1 tasoitus loihdittiin aivan jakson lopulla. Juhani Strind eli tutummin Junnu antoi todella eroottissävytteisen kantapääjätön Santeri Kokolle, joka rautaisella nollakokemuksella Futsalin Ykkösestä laittoi pallon tyhjään rysään.

Toisella jaksolla saatiin loistava startti, kun heti alkuminuuteilla OPAn Teemu Mattila pääsi siirtämään pallon aivan tyhjään maaliin. Pallo pomppi ehkä hieman onnekkaasti takatolpalle, mutta ennen sitä pallo liikkui todella kivasti hyökkäyspäässä.

Aina nälkäinen Jani Kokkila innostui myös maalinteossa ja ampui pienestä kulmasta pallon takatolpan kautta maaliin, kun peliä oli jäljellä noin kymmenen minuuttia.

Kuitenkin vain muutama minuutti 3-1 johtomaalista, pisti AS Moon ottelun taas jännäksi kavennusmaalilla. Tuhansien pomppujen kautta pallo päätyi Vieksa Futsalin mainiosti pelanneelle vahvistukselle Atte Taipaleelle, joka siirsi pallon ohi maaliviivalla viimeisenä lukkona seisoneen Heikki Viian ohi. Maalivahti Ville Halonen taisi olla jo Basson jonossa Willianin keikalle jonottamassa.

3-2 kavennuksen myötä AS Moon sai ehkä pientä otetta pelistä ja lopulta tuo ote palkittiin kun mainiosti pelanneen Ville Halosen äärimmäisen nälkäinen nousu katkaistiin, josta AS Moon pääsi vastahyökkäyksen kautta tasoittamaan pelin.

Kuitenkin joukkueeseen kesällä isolla rahalla hankittu Roope Ahmala otti joukkueen reppuselkään ja toi vielä OPAn 4-3 johtoon komealla vedolla tolpan kautta kun peliä pelattu 36:16.

Loppupeli puolustettiin erinomaisesti. AS Moon piti palloa reikäpaidan avulla, mutta onnistuttiin pitämään heidät pois huippupaikoilta.

Äärimmäisen maukkaat ja tärkeät kolme pistettä!