KOTIAVAUS SUNNUNTAINA

30.10.2020FC OPAn miesten edustusjoukkue aloittaa kauden 2020-2021 kotiotteluiden osalta sunnuntaina 1.11. klo. 12. Vastaan asettuu nousijajoukkue Vehmaisten urheilijat.

 

Ensimmäinen peli Tervareita vastaan jätti paljon hampaankoloon. Pelistä jäi sellainen fiilis, että voitto olisi ansaittu, mutta nyt tyytyminen oli 5-5 tasuriin. Pelissä oli paljon hyvää, mistä on hyvä jatkaa. Myös kehittämistä löytyy ja niihin asioihin on pyritty keskittymään tässä parin viikon treenijaksolla. Jobinpostia tuli valmistavissa treeneissä, kun Jere Paalanen joutuu jättämään pelin väliin loukkaantumisen takia. Varmoja poissaolijoita ovat myös Jani Kokkila, Pekka Welling, Ville Halonen ja Janne Mäntynenä. Mutta vahva kokoonpano saadaan silti jalkeille.

 

VehU aloitti pelinsä viime viikonloppuna kaatamalla FC Rauman kahdella viime hetken maalilla. Peli päättyi lopulta 2-1, joten voisi kuvitella, että puolustaminen on vierasjoukkueella kunnossa. VehU tulee varmasti kovalla asenteella peliin ja OPAlaiset saavat kyllä olla alusta asti hereillä. VehUn peliä voi käydä väijymässä jo lauantaina urheilutalolla, kun he pelaavat Tervareita vastaan.

 

Liput otteluun ovat 5e, alennusryhmät 3e ja alle 12v. 0e sekä kausi kortti 30e. Ottelutapahtumassa ostetut kausikortit osallistuvat vielä Leffalippujen arvontaan. Ottelutapahtumassa palvelee kioski, missä maksun voi suorittaa kortilla, käteisellä tai mobilepayllä. Kausikortin ja otteluliput voi ostaa myös smartumilla, endredillä tai epassilla.

 

Palloliiton ohjeiden mukaan edellytämme, että kaikilla yli 15 vuotiailla on tapahtumassa maski käytössä. Ottelutapahtumaan ei saa tulla kipeänä. Käsihygienia ja turvavälit on muistettava. Turvallista tapahtumaa kaikille ja tervetuloa kannustamaan OPA voittoon!!